ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζιάγκος: "Ίσως χρειαστούμε ενίσχυση"

Ζιάγκος: "Ίσως χρειαστούμε ενίσχυση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος προπονητής του Πανιώνιου, Βαγγέλης Ζιάγκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Sport 24 Radio 100.7 Ηπείρου, όπου και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις για τους "κυανέρυθρους".

Το κίνητρο και το βάρος της ευθύνης ήταν οι λόγοι που ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Πανιωνίου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24 Radio 100.7 Ηπείρου.

Ο Ηπειρώτης (σ.σ. έχει γεννηθεί στα Ιωάννινα και κατάγεται από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας) τεχνικός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το το κίνητρο και την ευθύνη που έχει αναλαμβάνοντας έναν σύλλογο με βαριά φανέλα όπως ο Πανιώνιος, ξεκαθάρισε πως ο Ιστορικός ίσως χρειαστεί κάποια ενίσχυση και ανανέωση, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει προβληματισμός και σκεπτικισμός μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της φετινής Α1.

" Είναι πρόωρο να πω τι θα αλλάξει. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση, κάποια ανανέωση, ενδεχομένως όμως και να μη γίνει καμία" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει: " Τα παιδιά ανταποκρίνονται μέχρι στιγμής. Μπορεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές μπορεί να παραμείνουμε όπως είμαστε".

Όσον αφορά στο τι θέλει να αλλάξει στην ομάδα, ήταν αρκετά ξεκάθαρος: " Το πρώτο κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε έχει να κάνει με την ψυχολογία είναι η αυτοεκτίμησή των παικτών. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισαν βαριές ήττες, κάτι που αποτελεί πλήγμα στον αθλητικό εγωισμό τους. Το πρώτο κομμάτι λοιπόν είναι να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση. Το άλλο είναι για τη μαχητικότητα, το πάθος και την ενέργεια που πρέπει να βγάζουμε. Χρειαζόμαστε ομαδική λειτουργία, ομαδικό παιχνίδι, καλό διάβασμα του παιχνιδιού, υπομονή και κάθε φορά να παίρνουμε αποφάσεις με καθαρό μυαλό και υπομονή".

Τέλος, όσον αφορά τον στόχο του Πανιωνίου, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ο πρώτος στόχος του Πανιωνίου είναι η επανακαθιέρωση στα στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό, στην σχέση του με τον κόσμο, στην υστεροφημία και τον στόχο λειτουργίας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ