ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υψηλές προσδοκίες

Υψηλές προσδοκίες

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον Πανιώνιο, αλλά και το τι έπεται για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

"Όσο πιο ψηλά μπορούμε", είναι ο επόμενος στόχος του Πανιωνίου μετά την εξασφάλιση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Α1 σύμφωνα με τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αμερικανός γκαρντ, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επισήμανε ότι " η επιτυχία της κατάκτησης της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου πιστώνεται σε όλη την ομάδα και τους προπονητές. Ήταν από τους βασικούς στόχους μας για την φετινή σεζόν, όπως και η πρόκριση στην δεύτερη φάση του Eurocup. Η εμπειρία της συμμετοχής στην Ευρώπη μας βοήθησε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί πήραμε μέρος σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες, γνωρίσαμε διαφορετικά στυλ μπάσκετ και χώρες".

Ακολούθως, πρόσθεσε πως " όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά και όλα τα μέλη της «θυσίασαν» το «εγώ» τους για την επιτυχία του συνόλου. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε όσους περισσότερους αγώνες ήταν δυνατόν. Χάσαμε και κάποια ματς, τα «μαθήματα», που πήραμε από τις ήττες, όμως, θεωρώ ότι θα μας φανούν χρήσιμα στην συνέχεια".

"Να υλοποιήσουμε και τον τρίτο στόχο"

Ποιος είναι ο στόχος του Πανιωνίου στην συνέχεια και στα πλέι οφ; " Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όλοι στον Πανιώνιο θέλουμε να νικάμε κάθε αγώνα και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, που θα αντιμετωπίσουμε στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Εάν θα είναι ο Άρης, η Δράμα ή ο Απόλλωνας. Σημασία έχει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Εάν το κάνουμε θα είμαστε καλά. Έχουμε πετύχει τους δύο βασικούς στόχους μας στην φετινή σεζόν, την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο και την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Eurocup, και απομένει ο τρίτος για να τελειώσει καλά η αγωνιστική περίοδος".

Για το εγγύς μέλλον, είπε ότι " πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος για να μπούμε καλό ρυθμό στα πλέι οφ. Πρέπει, επίσης, να συγκεντρωθούμε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και να μην κοιτάξουμε πιο μακριά. Θα είναι δύσκολος ο πρώτος γύρος".

Σε προσωπικό επίπεδο πως έχει κυλήσει η αγωνιστική χρονιά μέχρι τώρα; " Μοναδικός στόχος είναι οι νίκες της ομάδας. Όταν νικάμε όλοι είναι χαρούμενοι και όλοι παίκτες, προπονητές είμαστε καλοί στην δουλειά μας. Για πρώτη φορά βρέθηκα σε μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες. Σε μια ομάδα που θέλει να νικάει κάθε βράδυ και όταν χάνει είναι μεγάλη υπόθεση, σαν καταστροφή. Μου αρέσει αυτό, όμως. Θέλω και εγώ να πετυχαίνω νίκες κάθε βράδυ και το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, με ώθησε να προσπαθώ μαζί με τους συμπαίκτες του για το καλύτερο σε κάθε ματς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ