ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χουγκάζ: "Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα"

Χουγκάζ: "Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος γνώρισε ακόμη μία ήττα (95-94 από τον Πανελευσινιακό) στο πρωτάθλημα, με τον Κρις Χουγκάζ να επισημαίνει πως είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τους "κυανέρυθρους" ακόμη και στην Α' ΕΣΚΑ.

Η ήττα από τον Πανελευσινιακό δεν άλλαξε ουσιαστικά τη ζωή του Πανιωνίου, μιας και οι "κυανέρυθροι" έχουν υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία, εδώ και αρκετό καιρό. Παρόλ' αυτά, πάλεψαν κόντρα στους "σταχυοφόρους", με τον Στέλιο Ιωάννου να "γράφει" το τελικό σκορ, με καλάθι στα 2'' για το τέλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κρις Χουγκάζ ευχαρίστησε τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, αν και δεν μπορεί να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, πριν τονίσει πως " καταλαβαίνουν το μέγεθος της φανέλας και συνεχίζουν. Το αύριο του Πανιωνίου θα βασιστεί σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Πολλοί αγαπήσαμε την ομάδα λέγοντας "Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα", αλλά δεν βλέπω πολύ κόσμο τώρα στα δύσκολα. Θα βασιστούμε στα φυτώριά μας. Όσοι ήταν στη διοίκηση έκαναν προσπάθεια, αλλά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το θέμα δεν είναι πού θα βρεθεί η ομάδα, αλλά να υπάρχει οργάνωση για να υπάρχει και στόχος. Εγώ και στην ΕΣΚΑ να πάμε, θα είμαι δίπλα".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: " Τα προβλήματα στην ομάδα είναι τεράστια. Οι πληρωμές είναι πάρα πολύ πίσω και υπήρχε αρχικά η σκέψη να κάνουμε αποχή, αλλά αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση έχει πολλά προβλήματα, αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Σε πολλές ομάδες υπάρχουν παίκτες με βιοποριστικό πρόβλημα. Εγώ έχω παίξει στις καλές εποχές, ενώ άλλα παιδιά δεν τις έχουν προλάβει. Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος που έδινε κάποτε καλά λεφτά, δίνει και τώρα αλλά όχι σε όλους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ