ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χάνκοκ: "Μου λείπει η μπουγάτσα"

Χάνκοκ: "Μου λείπει η μπουγάτσα"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Χάνκοκ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο, από τον οποίο όμως αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Παρόλ' αυτά θυμάται έντονα τη χώρα μας λόγω της... μπουγάτσας.

Η παρουσία του Λουκ Χάνκοκ στον Πανιώνιο ήταν σύντομη, αλλά έντονη. Βλέπετε, ο άλλοτε MOP της March Madness (με τα χρώματα του Louisville) ήταν εκ των κορυφαίων παικτών των "κυανέρυθρων" στο διάστημα που αγωνίστηκε, τραυματισμών επιτρεπόντων.

Για να γίνουμε πιο σαφής, θα σας θυμίσουμε πως στα έξι παιχνίδια που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου (σ.σ.: πριν τραυματιστεί σοβαρά σε φιλικό με το Παγκράτι ), είχε 12.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Η ατυχία τού στέρησε τη δυνατότητα να μείνει περισσότερο στη χώρα μας, με τον 25χρονο παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ, όπου άλλαξε επαγγελματικό κλάδο .

Το περάσμά του πάντως από την Ελλάδα και τον Πανιώνιο θα το θυμάται για πολλά χρόνια. Γιατί; Επειδή... λάτρεψε τις μπουγάτσες. Σε τέτοιο βαθμό που του λείπουν, τώρα που βρίσκεται μόνιμα στις ΗΠΑ. Το αυτό ανέφερε μέσω σχετικού "τιτιβίσματος". Να ένας καλός λόγος για να νοσταλγεί την παρουσία του στη χώρα μας...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ