ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βεργίνης: "Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος"

Βεργίνης: "Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος έκανε "σεφτέ" στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το συναπάντημα με τους "κίτρινους", τονίζοντας πως ο Άρης θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του.

Μετά από έξι σερί ήττες, ήρθε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τον Πανιώνιο. Κόντρα στον Κόροιβο (74-69). Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τους δύο βαθμούς της νίκης, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη. Εκεί όπου θα συναντήσει την πρώην ομάδα του, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Δημήτρη, η θέληση ήταν αυτή που σας οδήγησε στην πρώτη σας νίκη;

" Θέλαμε πολύ τη νίκη, όχι μόνο από βαθμολογικής πλευράς αλλά και ψυχολογικής. Ο Κόροιβος έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα και το ματς ήταν δύσκολο. Ήταν όμως εντός έδρας, είχαμε τη βοήθεια του κόσμου και τα δώσαμε όλα για τη νίκη και τα καταφέραμε".

- Αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα. Πως τα διαχειριστήκατε πέραν του χρόνου που χρειαστήκατε για να ‘’δέσετε’’ με τους νέους παίκτες;

" Έγιναν αλλαγές προπονητή και παικτών. Η αλήθεια είναι, ότι ακόμη δεν έχουμε βρει τη χημεία μας. Δεν είναι εύκολο αλλά δουλεύουμε καθημερινά. Το θετικό είναι, ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, για να καλύψουμε και τις ήττες που έχουμε κάνει".

- Βλέποντας την ομάδα και με την εμπειρία που πλέον έχεις, που θεωρείς ότι θα φθάσετε εφέτος;

" Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά γνωρίζουμε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα εκτός έδρας. Ο κόσμος στην έδρα μας, μας δίνει μεγάλη δύναμη".

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αρη, το οποίο είναι ιδιαίτερο για σένα διότι έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν. Κατ’ αρχήν, σε επηρεάζει αυτό και δεύτερον, που θεωρείς ότι θα κριθεί;

" Δεν με επηρεάζει το γεγονός ότι αγωνίζομαι κόντρα στον Αρη. Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχω αρκετούς φίλους και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Όμως, όταν ξεκινάει το παιχνίδι, τα ξεχνάω όλα. Ο Αρης έχει καλό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή. Η ψυχολογία θεωρώ ότι είναι μαζί μας αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να επιβάλουμε το ρυθμό μας, για να έχουμε το πάνω χέρι, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ