ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βαρουξάκης: "Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος"

Βαρουξάκης: "Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος"

Ο Πανιώνιος έκοψε την πίτα του στο "Ανδρέας Βαρίκας", με τον Ίωνα Βαρουξάκη να στέκεται σε αυτά που έρχονται για τον "Ιστορικό".

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πανιώνιος στο "Ανδρέας Βαρίκας", την επομένη της νίκης επί του Ψυχικού για τη 18η αγωνιστική της Α2. Οι "κυανέρυθροι" διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης, με μία νίκη περισσότερη από τον Δούκα, δίνοντας στον Ίωνα Βαρουξάκη την ευκαιρία να σταθεί στα ρεκόρ που σπάει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

" Κάθε χρόνο με την κοπή της πίτας του συλλόγου έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε μια χρονιά που πέρασε και ήταν δύσκολη για πολλούς και να υποδεχθούμε το νέο έτος. Ήταν δύσκολη σεζόν για πολλούς, αλλά πολύ καλή χρονιά για το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου. Η ανδρική ομάδα πέρασε το κατώφλι της Α2 και φέτος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με 17 νίκες και μόλις μια ήττα. Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ του πρωταθλήματος, αλλά και όλα τα ρεκόρ του Πανιωνίου. Γι’ αυτό τον λόγο θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, μας έχετε κάνει όλους περήφανους και αποτελείται το πρότυπο για τα παιδιά των ακαδημιών που παίρνουν το καλό παράδειγμα από την πρώτη ομάδα", δήλωσε αρχικά ο "ισχυρός άνδρας" του Πανιωνίου, για να προσθέσει:

" Όπως όλοι ξέρετε φέτος έγινε ένα νέο ξεκίνημα και στις ακαδημίες. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά και εκεί πάμε καλά. Σε όλα τα τμήματα βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και αυτό είναι πολύ καλό. Μπράβο και στα παιδιά μας που πάνε πολύ καλά σε όλα τα τμήματα των υποδομών".

Για την επόμενη μέρα της ομάδας σχολίασε: " Όπως ξέρετε όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την άνοδο της ομάδας μας στην Α1. Θα είναι ένα στοιχείο που θα βγάλει τον Πανιώνιο από την εσωστρέφεια των μικρών κατηγοριών και θα μας οδηγήσει στην εξωστρέφεια του πρωταθλήματος που είναι πολύ ανταγωνιστικό και προβλεβλημένο στην Α1. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Τις επόμενες ημέρες θα πάρω την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε την εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ. Mε αυτή την ευκαιρία θέλουμε να τιμήσουμε και τους χορηγούς, καθώς χωρίς την βοήθεια τους είναι δύσκολο να προχωρήσει μια ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους της".

Με τη σειρά του ο Νίκος Οικονόμου ανέφερε τα εξής: " Η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια. Ο στόχος είναι να ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1. Πάμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε καλά. Όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και με την βοήθεια του κυρίου Βαρουξάκη θέλουμε να κάνουμε πολύ δυνατό τον Πανιώνιο".

Βαρουξάκης: "Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ