ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βαρουξάκης: "Στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του στόχου"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο "ισχυρός άνδρας" του Πανιωνίου, Ίωνας Βαρουξάκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του για το "διπλό" επό του Εθνικού Πειραιά, τονίζοντας πως οι "κυανέρυθροι" είναι ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.

Μετά το "διπλό" επί του Εθνικού Πειραιά , ο Πανιώνιος έκανε ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Οι "κυανέρυθροι" διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης στην Α2 κατηγορία, κι ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας, Ίωνας Βαρουξάκης, έσπευσε να συγχαρεί άπαντες για το θετικό αποτέλεσμα.

" Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για τη σπουδαία νίκη τους, επί ενός ιστορικού αντιπάλου, του Εθνικού στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει πως " ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν στο γήπεδο της Καλλιθέας και συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης. Τον θέλουμε δίπλα μας και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του στόχου μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ