ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Μίχαλου

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την επομένη της ανακοίνωσης του "διαζυγίου" με τον Πανιώνιο, ο Νίκος Μίχαλος έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω του Instagram όσους στάθηκαν δίπλα του τις τελευταίες ώρες.

Η αποχώρηση του Νίκου Μίχαλου από τον Πανιώνιο δεν έγινε με τον πλέον κομψό τρόπο, όπως επίσης με βελούδινο τρόπο. Ο 40χρονος γκαρντ βρέθηκε στην έξοδο από τη διοίκηση των "κυανέρυθρων", με τον κόσμο της ομάδας να του στέλνει δεκάδες μηνύματα στήριξης τις τελευταίες ώρες. Κάτι στο οποίο αναφέρθηκε μέσω δημοσίευσης που έκανε στο Instagram, κάνοντας λόγο για μία νέα αρχή για τον ίδιο.

Αναλυτικά έγραψε στο Instagram:

" Θέλω ειλικρινά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα μου έδειξε την αγάπη του και την αναγνώριση του για τα δυο και κάτι χρόνια που περάσαμε, μαζί με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε. Ήταν μία περίεργη μέρα η σημερινή για μένα, δύσκολη άλλα και καινούργια συγχρόνως. Αλλά αν θέλεις να λες αυτά που θέλεις θα πρέπει να μάθεις να ακούς και αυτά που δεν θέλεις... Όλα καλά προχωράμε,γελάμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, και περιμένουμε το '18 για να κάνουμε restart και να ξαναπαίξουμε μπάσκετ..

Καλή χρονιά σε όλους και ένα συγγνώμη στον αδερφό μου που του χάλασα την γιορτή χθες. #nikosmixalos"

Θέλω ειλικρινά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα μου έδειξε την αγάπη του και την αναγνώριση του για τα δυο και κάτι χρόνια που περάσαμε μαζί με οποιόδηποτε τρόπο μπορούσε.Ήταν μία περίεργη μέρα η σημερινή για μένα,δύσκολη άλλα και καινούργια συγχρόνως.Αλλά αν θέλεις να λές αυτά που θέλεις θα πρέπει να μάθεις να ακούς και αυτά που δεν θέλεις...Ολά καλά προχωράμε,γελάμε,συνέχιζουμε να δουλεύουμε με τον ευατό μας,και περιμένουμε το 18 για να κάνουμε restart και να ξαναπαίξουμε μπάσκετ.. Καλή χρονιά σε όλους και ένα συγνωμη στον αδερφό μου που του χάλασα την γιορτή χθες.. #nikosmixalos

A post shared by FollowMeNow (@nmichalos) on

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ