ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τιμωρία 1 αγωνιστικής και 800 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια

Τιμωρία 1 αγωνιστικής και 800 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια

Λόγω των επεισοδίων που έγιναν εκτός γηπέδου, στην αναμέτρηση Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, η ομάδα της Νέας Σμύρνης την πλήρωσε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων συν 800 ευρώ πρόστιμο.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, σημειώθηκαν επεισόδια εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κληθούν σε απολογία.

Ο Πανιώνιος επικαλέστηκε πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα επεισόδια (μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και της Αστυνομίας), τονίζοντας πως έκανε ό,τι ακριβώς ζήτησε η Αστυνομία, αλλά τελικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, συν 800 ευρώ πρόστιμο. Μάλιστα, σημειώθηκαν και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα. Ένα από αυτά ήταν και του διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστου Παναγιώτου.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Ντάλο, εκτός προληπτικά ο Χέντερσον

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου μπήκε ο Μπορίς Νταλό, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Δεν μπήκε στο πρόγραμμα ο Εσιάν Χέντερσον και έμεινε προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, είχε συνάντηση με τους παίκτες του, επισημαίνοντάς τους πως δεν θέλει να παραδίνονται απέναντι σε κανέναν αντίπαλο, ενώ έγινε κουβέντα και για θέματα πειθαρχίας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ