ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τον αθλητισμό"

"Θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τον αθλητισμό"

Ο Πανιώνιος είναι πρωταθλητής Ελλάδας στους Παίδες κι η Υποδομή Μπάσκετ του Πανιωνίου ΓΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ τονίζει πως η πορεία των Υποδομών του συλλόγου δεν αλλάζουν πορεία

Η δυναμική του Πανιωνίου στα τμήματα υποδομής είναι μεγάλη και οι "κυανέρυθροι" φροντίζουν συχνά πυκνά να επιβεβαιώνουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο. Τελευταία απόδειξη αποτελούν οι Παίδες του συλλόγου που χθες (21/6) στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος . Με αφορμή αυτή την επιτυχία η Υποδομή Μπάσκετ Πανιωνίου ΓΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα που όπως τονίζεται θα είναι στηριγμένη σε αυτό που έχει μάθει να κάνει ο Πανιώνιος όλα τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η Υποδομή Μπάσκετ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. γιορτάζει το 11ο πρωτάθλημά της, 6 Παίδων και 5 Εφήβων. Η αγωνιστική χρονιά 2014-2015, με πρωτιές όλων των ηλικιακών αγωνιστικών μας ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ και σε επίσημα Τουρνουά ,έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη Πάτρα, με την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων. Μια επιτυχία που μας δίνει την πρωτιά σε σύνολο Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Υποδομής μπάσκετ.

Τα καλά λόγια και ο σεβασμός που μας δείχνουν με κάθε πρόσφορο τρόπο παλαιοί καλαθοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες του μπάσκετ, μας τιμά ιδιαίτερα.

Η Υποδομή Μπάσκετ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. δεν αλλάζει πορεία. Υπηρετεί τόσα χρόνια τη βασική αρχή του συλλόγου, να εκπαιδεύει και να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές.

Η τροπαιοθήκη μας είναι υπερπλήρης, αλλά χωράει ακόμα κύπελλα. Οι διακεκριμένοι αθλητές μας πάρα πολλοί. Άλλοι από τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ κι άλλοι που ήρθαν στην κρισιμότερη περίοδο για τη μπασκετική τους παιδεία. Αναφερόμενοι μόνο σε νεότερες γενιές, χαιρόμαστε για τους Βασιλόπουλο, Κανονίδη, Γιάνκοβιτς, Συγκούνα, Σπανού, Πετρόπουλο, Αγραβάνη, Παπαπέτρου, Σπυρόπουλο, Τολιόπουλο, Μπιλλή, Σταμάτη. Και ο κατάλογος δε σταματάει εδώ.

Χαρήκαμε που μπορέσαμε να αντιπροσωπεύσουμε την ΚΑΕ Πανιώνιος, στην πιο δύσκολη στιγμή της, στην αρχή της χρονιάς. Χαιρόμαστε διότι διαμορφώνουμε χαρακτήρες αλλά και πανιώνιους φιλάθλους. Χαιρόμαστε που σημαντικοί άνθρωποι και εταιρίες μας εμπιστεύονται και στέκονται αρωγοί της προσπάθειας μας.

Ως Πανιώνιοι θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ μας. Αυτό είναι υπόσχεση.

Για την Υποδομή Μπάσκετ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Βουζουνεράκης Χρήστος

Λαζαρίδης Μίλτος"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ