ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέλος ο Παπαχατζής

Τέλος ο Παπαχατζής
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπαχατζής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ.

Δύο αγωνιστικές άντεξε ο Θανάσης Παπαχατζής στον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΚ, οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό προπονητή. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός ηγέτης του "Ιστορικού" είδε την πόρτα της εξόδου, αφού -σύμφωνα με την ΚΑΕ Πανιώνιος- δεν κατέστη δυνατή η ταύτιση απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό και τη διαχείριση της ομάδας.

Συγκεκριμένα υπήρχε δυσαρέσκεια από τη διοίκηση για τον χρόνο συμμετοχής των νεαρών αθλητών, που στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια έδειξαν ότι έχουν τα φόντα και τις δυνατότητες να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Κόντρα στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης αγωνίστηκε 1.28', ο Σταμάτης 6', ο Μοτσενίγος 5', ο Σπυρόπουλος και ο Μπιλής 20''.

Ο διάδοχος του θα είναι ο Βαγγέλης Δεγάιτας, ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής κατακτώντας πανελλήνιους τίτλους, με πιο πρόσφατο τον περσινό στα Τρίκαλα (με τους Σπυρόπουλο-Σταμάτη σε πρωταγωνιστικό ρόλο).

Οι "κυανέρυθροι" θέλουν να συνδυάσουν τη φετινή χρονιά την ανάδειξη νεαρών παικτών, με την ανάδειξη ενός προπονητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια ο Πανιώνιος έχει παίξει αυτό το διπλό ρόλο, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες προπονητές (όπως ο Ηλίας Ζούρος) να αναδειχτούν.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η Διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Δυστυχώς στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα δεν κατέστη δυνατή η ταύτιση των απόψεων των δυο πλευρών, σχετικά με το σχεδιασμό και τη διαχείριση της ομάδας μας. Κάτω από τις αφόρητες πιέσεις των στενών χρονικών περιθωρίων, που οι ιδιαίτερες στη φετινή σεζόν συνθήκες επέβαλαν, κρίθηκε απαραίτητο να επισπευσθούν οι απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις, ώστε σύντομα ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του και πάλι.

Η εμπέδωση μιας διαφορετικής φιλοσοφίας, που έχει ως βασικές αρχές τόσο την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων παιδιών όσο και την κατά το μέγιστο δυνατό Ελληνοποίηση της ομάδας, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της νέας διοίκησης και απαίτηση του κόσμου του Πανιωνίου.

Για το λόγο αυτό, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση και την επίτευξη συμφωνίας με το πρόσωπο αυτό, το οποίο θα ενστερνιστεί πλήρως το νέο μοντέλο λειτουργίας της ΚΑΕ, ενώ στο μεταξύ το τεχνικό επιτελείο θα απαρτίζεται από τους προπονητές των ακαδημιών. Με απόλυτο σεβασμό στις ικανότητες και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, στοιχεία για τα οποία καταρχήν επελέγη, ευχόμαστε στον κ. Παπαχατζή καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ