ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Τελειώνει" ο Καλαφατάκης από τον Πανιώνιο

"Τελειώνει" ο Καλαφατάκης από τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις δύο αγωνιστικές άντεξε ο Γιώργος Καλαφατάκης στον πάγκο του Πανιωνίου Βίκος Cola, καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση της αντικατάστασής του. Στο προσκήνιο το όνομα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Η δεύτερη βαριά ήττα στο πρωτάθλημα έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό του Πανιωνίου Βίκος Cola, ο οποίος θα γίνει η πρώτη ομάδα της Stoiximan.gr Basket League που θα αλλάξει προπονητή φέτος. Ο έμπειρος τεχνικός καθοδήγησε τους "κυανέρυθρους" στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρόκειται να μακροημερεύσει, αφού έχει αποφασιστεί να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο.

Οι δύο βαριές ήττες από ΓΣΛ (98-68) και Κολοσσό H Hotels ( 90-70 ) έφεραν εξελίξεις στη Νέα Σμύρνη, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να χρεώνεται τις κάκιστες επιλογές ξένων παικτών. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σημερινή (14/10) ήττα από τους "θαλασσί" του Άρη Λυκογιάννη, οι Εζάιαν Χέντερσον και Τόνι Γουντς έμειναν άποντοι, την ώρα που οι μοναδικοί που πάλευαν μέχρι το τέλος για τον περιορισμό της ήττας ήταν οι Βαγγέλης Σακελλαρίου και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Έτσι, το πρώτο όνομα που "παίζει" για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτό του Βαγγέλη Ζιάγκου, ενός προπονητή που χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός καθοδήγησε τον "Ιστορικό" στη Β' Εθνική πριν αποχωρήσει (με... άκομψο τρόπο) και συνεχίσει την καριέρα του στον Λίβανο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ