ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τα τυπικά για Καρύδα στον Πανιώνιο

Τα τυπικά για Καρύδα στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σάκη Καρύδα, με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/7) την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου, αλλά δεν έμεινε εκεί. Οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν να κινούνται με εντυπωσιακό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να κάνουν λόγο για οσονούπω συμφωνία με τον Σάκη Καρύδα.

Ο πολύπειρος πλεϊμέικερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του "Ιστορικού", με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά. Αν επιβεβαιωθούν μάλιστα οι πρώτες ενδείξεις, τότε δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών (ου μην και ωρών) να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

Μετά από μια χρονιά στη Δόξα Λευκάδας, όπου διέπρεψε έχοντας 14.1 πόντους (1ος), 3.8 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ (1ος) και 2.2 κλεψίματα (1ος), πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου, ο οποίος φιλοδοξεί να φτιάξει ένα πολύ υψηλού επιπέδου ρόστερ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η απόκτηση λοιπόν του 36χρονου πόιντ γκαρντ θεωρήθηκε ως... επιτακτική ανάγκη, αφού -εκτός των άλλων- μιλάμε για έναν παίκτη που έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Basket League ουκ ολίγες φορές.

Με τα χρώματα του Ηλυσιακού, του Κοροίβου και του Αρκαδικού κατέκτησε την άνοδο, έχοντας σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία. Ήταν άλλωστε εκείνος που έστειλε τον Κόροιβο στην Basket League προ διετίας, όταν είχε ευστοχήσει σε buzzer beater τρίποντο στον αγώνα με την Καβάλα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ