ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συναντήθηκαν Αλευρογιάννης - Λυκογιάννης στον Πανιώνιο

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2017 / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2017 / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ραντεβού με τον χρηματοδότη του Πανιωνίου, Σταύρο Αλευρογιάννη, είχε την Παρασκευή (15/6) ο Άρης Λυκογιάννης για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο νεοφώτιστος στη Stoiximan.gr Basket League Χολαργός.

Το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους συζήτησαν ο Σταύρος Αλευρογιάννης κι ο Άρης Λυκογιάννης το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου. Ο χρηματοδότης του Πανιωνίου μίλησε με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, ο οποίος του εξήγησε το πλάνο του, την φιλοσοφία και τα οικονομικά δεδομένα, ώστε η ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει την περίοδο 2018/19 μια πορεία καλύτερη από αυτή που έκανε φέτος, μέχρι να γίνει το... θαύμα για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αλευρογιάννης θα εξετάσει τα δεδομένα, θα συναντήσει κι άλλους υποψηφίους για τον πάγκο των "κυανέρυθρων" και στη συνέχεια θα αποφασίσει σε ποιον θα δώσει το τιμόνι, την ώρα που για τον Λυκογιάννη ενδιαφέρεται και ο νεοφώτιστος στην Α1 Χολαργός. Ο Πανιώνιος, τέλος, φαίνεται πως την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο κλειστό της Γλυφάδας, καθώς το κλειστό της οδού Αρτάκης θα κατεδαφιστεί. Κι εκεί, πάντως, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οριστική απόφαση, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν πριν το γηπεδικό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ