ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συνάντηση με Κωνσταντινίδη, προτάθηκε στον Πανιώνιο ο Μπρατσιάκος

Συνάντηση με Κωνσταντινίδη, προτάθηκε στον Πανιώνιο ο Μπρατσιάκος

Ο Σταύρος Αλευρογιάνης συναντήθηκε με τον προπονητή της Κέρμεντ, Τόνυ Κωνσταντινίδη. Προτάθηκε στον Πανιώνιο και ο Βασίλης Μπρατσιάκος

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει την αναζήτησή του νέου "τιμονιέρη" του και η διοίκησή του έχει μπει στην τελική ευθεία για να λύσει αυτό το σημαντικό ζήτημα. Μάλιστα ενημέρωσε ότι έγινε συνάντηση στην Κύπρο με τον Τόνυ Κωνσταντινίδη, παρότι αυτός έχει ήδη ανακοινωθεί από την Κέρμεντ της Ουγγαρίας.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης, λοιπόν, μίλησε με τον Τόνυ Κωνσταντινίδη και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν. Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola, όπως ενημέρωσαν οι "κυανέρυθροι", λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου είχε τετ-α-τετ με τον πρώην προπονητή του Ρεθύμνου. Την Τετάρτη (20/6), πάντως, η ουγγρική Κέρμεντ ανακοίνωσε πως ο Τόνυ Κωνσταντινίδης θα καθίσει στον πάγκο της την περίοδο 2018/19.

Συνάντηση με Κωνσταντινίδη, προτάθηκε στον Πανιώνιο ο Μπρατσιάκος

Επίσης, μία αλλη περίπτωση που εξετάζουν στην Πλατεία είναι αυτή του Βασίλη Μπρατσιάκου. Ο πρώην προπονητής της Κύμης μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Εύβοιας έμεινε μακριά από τους πάγκους της Stoiximan.gr Basket League και στους "κυανέρυθρους" συζητούν την περίπτωσή του.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης προ ημερών είχε συνάντηση και με τον ομοσπονδιακό προπονητή , Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος παραμένει υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ