ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συγχαρητήρια και διευκρινίσεις, από τον Πανιώνιο

Συγχαρητήρια και διευκρινίσεις, από τον Πανιώνιο

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τους Παίδες, που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τι λέει για τα μεταγραφικά σενάρια των "μικρών".

Η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων από τον Πανιώνιο δημιούργησε αρκετά μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστές τους πιτσιρικάδες των "κυανέρυθρων". Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλησε να βάλει άμεσα τέλος σε όλη την παραφιλολογία, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε:

" Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές της ομάδας μπάσκετ Παίδων για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2014-2015, το 11ο πρωτάθλημα της Υποδομής μας, που φέρνει το Σύλλογο στην 1η θέση πανελλαδικά, όσον αφορά πρωταθλήματα Υποδομών Μπάσκετ.

Γεγονός που υποδηλώνει την πολύ καλή οργανωτική και προπονητική δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου. Ταυτόχρονα όμως αναγκαζόμαστε να σημειώσουμε την ιδιαίτερα έντονη ροή δημοσιευμάτων σχετικά με την μετακίνηση αθλητών μας σε άλλους Συλλόγους, που αφ' ενός περιποιεί τιμή για το σύλλογο αφού αναδεικνύεται η αναμφισβήτητη ποιότητα των αθλητών μας, αφ' ετέρου όμως στερούνται ουσίας αφού καμμία τέτοια εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν έχει γίνει επίσημα στο Σύλλογο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ