ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Ματαλών

Ο Μάριος Ματαλών θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο αφού οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου πλέι μέικερ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Basket League με το Ρέθυμνο.

Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε με την προσθήκη του Μάριου Ματαλών, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Νίκου Οικονόμου στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Ύστερα, λοιπόν, από τους Μιχάλη Πελεκάνο και Νίκο Μπάρλο, ο Πανιώνιος απέκτησε ακόμα έναν παίκτη επιπέδου πρώτης κατηγορίας με σκοπό να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον αθλητή Μάριο Ματαλών. Ο 27χρονος πλέι μέικερ συμφώνησε σε όλα με τον «ισχυρό άνδρα» των «κυανέρυθρων» Ίωνα Βαρουξάκη και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του «Ιστορικού».

Η παρουσία του Ματαλών ενισχύει την περιφέρεια του Πανιωνίου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 στο οποίο οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την ομάδα μας".

WHO IS WHO

Ο Μάριος Ματαλών γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1989, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στην θέση «1». Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από την ακαδημία «Αστέρια» και εν συνεχεία αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη (2η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα), στον Άρη, στο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Γουαιόμινγκ, στον Κολοσσό Ρόδου, στην ΑΕ Λάρισας, στη Χάποελ Μεγκίντα του Ισραήλ, στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον Ηλυσιακό, στον ΟΦΗ, και στα Τρίκαλα ενώ την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου έχοντας σε εννιά συμμετοχές με τους Κρητικούς 3.2 πόντους, 1 ασίστ και 0.2 κλεψίματα ανά αγώνα.

Ο 27χρονος άσος εκτός από την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί και στις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, με τις οποίες αριθμεί 67 διεθνείς συμμετοχές. Ως μέλος της Εθνικής Εφήβων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2007 στη Μαδρίτη.

"ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Από την πλευρά του ο 27χρονος πλέι μέικερ με ανάρτησε που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook τόνισε: " Κάθε καλοκαίρι εμείς οι αθλητές κάνουμε μια φανταστική λίστα στο μυαλό μας με τις ομάδες που θα θέλαμε να συνεχίσουμε την καριέρα μας. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν η λίστα γινόταν στο μυαλό μου αλλά καλώς ή κακώς δεν κατέληγα στην πρώτη μου φανταστική-ιδανική επιλογή(παρόλο που εκ του αποτελέσματος πέρασα πολύ καλά όπου κι αν ήμουν). Φέτος λοιπόν ήρθε η ώρα που η φανταστική μου επιλογή θα είναι και η πραγματικότητα. Μάλλον κάποιος από εκεί ψηλά έβαλε το χεράκι του και τα έφερε όπως ακριβώς ήθελα!".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ