ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Δίπλαρος

Στον Πανιώνιο ο Δίπλαρος
EUROKINISSI

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Ιστορικό και θα τον ενισχύσει στη Stoiximan.gr Basket League.

Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται στο εξής ο Νίκος Δίπλαρος. Ο νεαρός διεθνής γκαρντ (20 ετών, 1.90 μέτρα) που το καλοκαίρι βοήθησε την Εθνική Νέων Ανδρών να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον Άρη και ήρθε σε συμφωνία με τον Ιστορικό. Πέρυσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Α2 με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ο Πανιώνιος είναι στο 0-4 στη Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο παρουσιάστηκε βελτιωμένος απέναντι σε Προμηθέα και Κόροιβο και στο εξής θα παρουσιαστεί ενισχυμένος, αφού πριν από τον Δίπλαρο, αποκτήθηκε ο Κρις Μακνίλι .

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την αποχώρηση του Νίκου Δίπλαρου: " Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Νίκο Δίπλαρο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Δίπλαρος: "Τιμή ο Πανιώνιος"

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον Νίκο Δίπλαρο και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη: "Παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, είναι ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον Άρη και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Η καριέρα του Νίκου Δίπλαρου:

Ημ. Γέννησης; 28/6/1997

Τόπος Γέννησης: Πάτρα

Ύψος: 1.92

2012-2015: Έσπερος Πατρών

2015-2016: Άρης

2016-2017: Μαχητές Δόξας Πεύκων (δανεισμός από Άρη)

Διακρίσεις:

Χρυσό μετάλλιο στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ Εφήβων (2015, Βόλος)

Χρυσό μετάλλιο στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ Νέων (2017, Ηράκλειο)

Διεθνείς συμμετοχές:

Εφήβων: 15 Συμμετοχές, 93 πόντοι, 6.20 ΜΟ/Αγώνα

Νέων Ανδρών: 26 Συμμετοχές, 132 πόντοι, 5.08 ΜΟ/Αγώνα

Παίδων: 8 Συμμετοχές, 22 πόντοι, 2.75 ΜΟ/Αγώνα

Παμπαίδων: 3 Συμμετοχές, 20 πόντοι, 6.67 ΜΟ/Αγώνα

Οι δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου:

" Η πρόταση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και η έναρξη της συνεργασίας μας, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και πλέον θα είμαι μέλος του. Αποτελεί τιμή να αγωνισθώ με την φανέλα της ομάδας και νιώθω χαρούμενος. Έχω μεγάλο κίνητρο να παίξω μπάσκετ και να δουλέψω μεθοδικά με τον κ. Βαγγέλη Ζιάγκο με τον οποίο θα συνεργαστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Γνωρίζω ότι ο κύριος στόχος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην φετινή περίοδο είναι η εξασφάλιση της παραμονής του στην Α1 κατηγορία και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Θα είμαι έτοιμος να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες συμμετοχής που θα μου αναλογούν και θα μου δώσει η νέα ομάδα μου και το τεχνικό επιτελείο.

Φεύγοντας από τον Άρη, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λάσκαρη για την στήριξη που είχα τα δυο τελευταία χρόνια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ