ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στα "χέρια" του Βαρουξάκη ο Πανιώνιος

Στα "χέρια" του Βαρουξάκη ο Πανιώνιος

Ο Ίωνας Βαρουξάκης θα αποτελέσει τον νέο διοικητικό ηγέτη του Πανιωνίου, αναλαμβάνοντας να ηγηθεί της προσπάθειας των "κυανέρυθρων" για επιστροφή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ποια τα επόμενα βήματα στην Πλατεία.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετάβασης του Πανιωνίου στην επόμενη μέρα. Τη νέα εποχή, αν προτιμάτε. Μόλις το Σάββατο (4/6) το Sport24.gr αποκάλυψε τις προθέσεις του "ισχυρού άνδρα" του Ιωνικού Νικαίας, Ίωνα Βαρουξάκη, να αναλάβει τις τύχες των "κυανέρυθρων" , αφήνοντας κατά μέρους την ενασχόλησή του με τους "μπλε".

Το βράδυ της Δευτέρας (6/6) ήταν άλλωστε προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη επαφή του εφοπλιστή με τους ανθρώπους του Πανιωνίου προκειμένου να τους παρουσιάσει το πλήρες πλάνο που έχει ετοιμάσει για να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο. Δεν... έπαιζε μόνος του βέβαια, αφού ταυτόχρονα εμφανίστηκε ακόμη ένας εφοπλιστής, δηλώνοντας διατεθειμένος να αναλάβει τις τύχες των "κυανέρυθρων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr λοιπόν, στο φινάλε όμως, αυτός που... επικράτησε ήταν ο Ίωνας Βαρουξάκης, αφού ο μοναδικός του "αντίπαλος" αποσύρθηκε, μην αφήνοντας άλλα περιθώρια στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Κι από τη στιγμή που το αδιέξοδο βρισκόταν προ των πυλών, αποφασίστηκε να μεταβιβαστεί η διαχείριση της ομάδας, όσο και η οικονομική της ευθύνη στον άνθρωπο που επένδυσε ένα σημαντικό ποσό φέτος στον Ιωνικό Νικαίας.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως το τμήμα μπάσκετ του "Ιστορικού" περνά πλέον σε νέα εποχή, όσο και το ότι θα επιταχυνθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με παλαιότερες οφειλές.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Όπως είχε προαναγγείλει από το Σάββατο (4/6) κιόλας ο Ίωνας Βαρουξάκης, θα επενδύσει άμεσα το ποσό των 100.000 ευρώ, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με ποιον προπονητή; Με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος αναμένεται να τον ακολουθήσει από τη Νίκαια στη Νέα Σμύρνη, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο, που αποτέλεσε τον "αρχιτέκτονα" της εξαιρετικής πορείας των "κυανέρυθρων" στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το πλάνο του γνωστού εφοπλιστή θα αφορά σε κατ' αρχήν διετή παρουσία στα διοικητικά του συλλόγου, με το ποσό που θα επενδύσει συνολικά να φτάνει τις 250.000 ευρώ. Μόλις εκπνεύσει η διετία, θα καθίσει εκ νέου στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της περαιτέρω συνεργασίας.

Πρόδηλο είναι πως οι συγκεκριμένες εξελίξεις σηματοδοτούν ραγδαίες αλλαγές στην Πλατεία, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να λέει "αντίο" με τον πλέον άδοξο τρόπο και τον Νίκο Οικονόμου να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μιας ομάδας που θα παλέψει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την επιστροφή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ