ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σορώτος: "Συγκλονιστική εμπειρία"

Σορώτος: "Συγκλονιστική εμπειρία"

Ο Κώστας Σορώτος μίλησε για το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παπάγο αλλά και την παρουσία του κόσμου του Πανιώνιου σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν "ανεπανάληπτη". Τι είπε για την προσπάθεια "ανοικοδόμησης" των "κυανέρυθρων".

Ο Πανιώνιος ψάχνει την "αναγέννηση" που θα τον φέρει ξανά στην Basket League μέσα από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ο Κώστας Σορώτος μίλησε για την προσπάθεια των "κυανέρυθρων" να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν, στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sepk.gr

Για τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Παπάγο : "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές και εξαιρετικά ιστορικές ομάδες. Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό ματς που χάρηκε ο κόσμος, καθώς είχε σασπένς. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όλοι κινήθηκαν σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί. Σαν αποτέλεσμα για εμάς είναι πολύ σημαντικό ειδικά αν αναλογιστούμε την ελλιπέστατη προετοιμασία που έχουμε κάνει αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου που αντιμετωπίσαμε".

Για τους στόχους του φετινού Πανιωνίου: "Οι στόχοι προς το παρόν είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι τέτοια η πίεση χρόνου που έχουμε για να δημιουργήσουμε την ομάδα, που στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να έχουμε μακροχρόνιους στόχους. Αν μπορέσουμε να περάσουμε το πρώτο στάδιο που είναι να γίνουμε ομάδα παίρνοντας και τα αποτελέσματα που θέλουμε τότε θα μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους μας".

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η οικογένεια του Πανιωνίου και πως τη διαχειρίζεται μέχρι τώρα: "Ο Πανιώνιος, πέρσι, εκτός από μία δύσκολη σεζόν αγωνιστικά βίωσε κι ένα πολύ πιο δύσκολο καλοκαίρι. Η ομάδα μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη ήταν στα πρόθυρα του αφανισμού και να δημιουργηθεί αυτό που βλέπεται τώρα έχουν βάλει "πλάτη" ο Ερασιτέχνης, οι οργανωμένοι, ο κόσμος, ακόμα κι η ΠΑΕ μας βοηθάει. Γενικά υπάρχει μία μεγάλη συσπείρωση του Πανιώνιου κόσμου κι αυτό με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου".

Για τον κόσμο του "Ιστορικού" που έδωσε βροντερό παρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι: "Ήταν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά που παίζουν στον Πανιώνιο κατάλαβαν τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Το καλοκαίρι μίλησα με πολλά παιδιά όταν προσπαθούσαμε να φτιάξουμε το ρόστερ και κάποια εξ αυτών μου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατηγορία. Αυτό που τους έλεγα ήταν «ότι δεν σας καλεί η κατηγορία αλλά ο Πανιώνιος». Νομίζω ότι αν είδαν τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παπάγο θα κατάλαβαν τι εννοούσα. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία αυτό που ζήσαμε. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, όμως να ξέρει ο κόσμος ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τιμήσουμε την αξιοπρέπεια και την αξία αυτού του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ