ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σορώτος: "Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί"

Σορώτος: "Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σορώτος μίλησε στην εκπομπή "Fast Break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Κορωπίου και τις προσπάθειες των "κυανέρυθρων" να επιστρέψουν άμεσα στην Basket League.

Ο Κώστας Σορώτος, προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου μίλησε στον Σπύρο Καβαλιεράτο και στην εκπομπή "Fast Break" για τη νικηφόρα πρεμιέρα των "κυανέρυθρων" στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής επί του Κορωπίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με το Κορωπί: " Ήταν μια δύσκολη νίκη, ειδικά αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικράτησαν το καλοκαίρι. Η ομάδα διαλύθηκε στο τέλος του Αυγούστου και στα μέσα Σεπτέμβρη αποφασίστηκε να αγωνιστούμε στη Β΄Εθνική και ξεκινήσαμε προετοιμασία με 4-5 παίκτες. Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν οι υπόλοιποι παίκτες. Παίξαμε όμως με μυαλό και σύνεση. Έχουμε ένα κράμα παλιών παικτών στους οποίους ενσωματώθηκαν τα νέα παιδιά".

Για την στήριξη του κόσμου: " Απ' όταν αποφασίστηκε η ομάδα να αγωνιστεί στην Β' Εθνική, ο κόσμος συσπειρώθηκε, αλλά και γενικά η οικογένεια του Πανιωνίου. Μας βοηθάει ακόμη και η ΠΑΕ. Έχει γίνει μια προσπάθεια να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και από εκεί και πέρα θα δούμε τι άλλο θα μπορέσουμε να κάνουμε. Ο Πανιώνιος περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της μπασκετικής του ιστορίας. Το 1981 είχε πάλι μια αντίστοιχη περιπέτεια κ μετά από αυτή η ομάδα μεγαλούργησε. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που βοήθησαν. Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί".

Για το επόμενο ματς με τον Παπάγου: " Πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο. Τα πρωταθλήματα της Α2 και της Β' Εθνικής είναι πολύ καλά και οι φίλαθλοι θέλουν να τα παρακολουθούν. Πόσο μάλλον όταν παίζουν δύο τόσο ιστορικές ομάδες".

Για το πρωτάθλημα της Α2: " Είναι ένα πρωτάθλημα έξω από την ελληνική κοινωνία. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, στην Α2 υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά και 7-8 ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο".

Για το ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: " Είναι το πρώτο παιχνίδι της περιόδου και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Σαν κορμός, ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έδειξε καλά στοιχειά στα φιλικά. Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ