ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σημαντική συνεργασία για τον Πανιώνιο

Σημαντική συνεργασία για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ και η κορυφαία εταιρεία εμφιαλώσεως του Φυσικού Μεταλλικού Νερού "ΒΙΚΟΣ" και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών "Βίκος", ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η χορηγική υποστήριξη στον "Ιστορικό"από την εταιρία ΒΙΚΟΣ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος", σηματοδοτεί την αφετηρία μιας ισχυρής δημιουργικής συνεργασίας και θέτει υψηλότερους στόχους.

Η καταξιωμένη Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., εκφράζοντας τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή της σε όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις προάγει την αθλητική δράση και έχει ισχυρή πεποίθηση ότι μέσα από αυτήν τη σύμπραξη, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά βήματα ανάπτυξης.

Η εταιρεία θα στηρίξει τον Πανιώνιο ΓΣΣ τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων όσο και σε εταιρικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που αναλαμβάνει το σωματείο.

Για την μεγάλη χορηγική συνεργασία με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., από την πλευρά του Πανιωνίου μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος υποστήριξε: "Σε μια καθοριστική στιγμή τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον τόπο, η «ένωση» μας με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μας δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας και να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας όλο και περισσότερα στους φιλάθλους μας και την ομάδα . Η παρουσία μιας μεγάλης Ηπειρώτικης βιομηχανίας στο πλευρό μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική".

Από την πλευρά της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), δήλωσε σχετικά: "Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς που από φέτος θα στηρίζουμε χορηγικά την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας αυτή μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ενεργειών και δραστηριοτήτων που προάγουν τον αθλητισμό και τις αξίες του. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουμε από φέτος, τις δυνάμεις μας και βρισκόμαστε δίπλα στον Πανιώνιο για μια επιτυχή πορεία και δίνουμε ώθηση στους παίκτες για μια ανταγωνιστική μπασκετική πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ