ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στην άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, όπως και στην εμφανιση της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

" Καταρχάς χρόνια πολλά με υγεία. Εμείς θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν κρύβω πως λίγο φοβόμουν το πώς θα παρουσιαστούμε παρά το γεγονός πως στις προπονήσεις είχαμε δουλέψει πολύ καλά. Όταν όμως σου λείπουν οι αγώνες ποτέ δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστείς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα που για μας είναι το κλειδί της απόδοσής μας.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι περιορίσαμε τον αντίπαλό μας στους 16 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αποδιοργανωθήκαμε και η διαφορά μειώθηκε, αλλά στο ημίχρονο ηρεμήσαμε και βγήκαμε αποφασισμένοι. Βάλαμε τα σουτ που βγήκαν από καλές συνεργασίες και έτσι η διαφορά ανέβηκε και πάλι. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στα εντός έδρας παιχνίδια με νίκη και το καταφέραμε. Τώρα έχουμε ακόμα έναν αγώνα και από εκεί και πέρα θα ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ", τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

Ο Κώστας Ρακιτζής είπε: " Χρόνια πολλά σε όλους. Εμείς επηρεαστήκαμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε. Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη. Ο Πανιώνιος κέρδισε δικαιότατα αφού ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμεραδεν το δείξαμε. Έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής, αλλά θέλουμε να δώσουμε το παρών και στα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ