ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή"

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή"
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολη είναι η αποστολή του Πανιωνίου απέναντι στον Ολυμπιακό (30/04, 18:15), σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση των Νεοσμυρνιωτών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, λέγοντας στην ομάδα θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

" Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδες της Ευρωλίγκα που προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης", είπε ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή όμως θα παίξουμε δίχως άγχος αφού έχουμε ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας έχοντας απέναντί μας έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο".

Μπόγρης: "Να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: " Έχοντας εξασφαλίσει την 3η θέση στην κανονική περίοδο θέλουμε δίχως άγχος να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός είναι και φέτος μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο κόντρα σε μία ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι κρίμα που ο αγώνας θα γίνει δίχως την παρουσία φιλάθλων αφού θα ήταν μία ευκαιρία να δουν δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ