ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σαρικόπουλος: "Χρειάζεται υπέρβαση"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στον Sport24Radio 103.3 και στους Άκη Δημακό και Δημήτρη Σκούρτα για την προσπάθεια που κάνουν οι Νεοσμυρνιώτες προκειμένου να παραμείνουν στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο Πανιώνιος έκανε τη δουλειά του στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Κοροίβου . Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου πλησίασε ακόμη περισσότερο τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Ζήση Σαρικόπουλο σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ο σέντερ των "κυανέρυθρων" μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την εντός έδρας επικράτηση, αλλά και τα δεδομένα που επικρατούν στον Πανιώνιο αναφορικά με την εξασφάλιση της παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μάχη που δίνει ο Πανιώνιος για παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League: "Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί και ο στόχος που έχουμε βάλει, ειδικά μετά τα στραβοπατήματα στην αρχή της χρονιάς. Εν μέρει είναι στο χέρι μας και δείχνουμε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Χρειάζεται να κάνουμε υπέρβαση για να μπορέσουμε να σωθούμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες. Εκεί θα βγει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα των παικτών και θα δούμε ποιος θα βγει μπροστά".

Για τον Ταιρόν Μπράζελτον: "Είναι ένας παίκτης που δίνει εμπειρία στην ομάδα. Είναι ένα γκαρντ που έχει αγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί λιγότερο χρόνο αφομοίωσης, Τον βοηθήσαμε και εμείς να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού από νωρίς. Είναι σημαντικό να έχουμε στην μάδα άλλο ένα επιθετικό όπλο. Όσο περνάει η χρονιά χρειάζονται και άλλα παιδιά να βγαίνουν μπροστά και να τραβάνε κουπί".

Για την πίεση που υπάρχει: "Υπάρχει ένα πρέπει σε ότι κι αν κάνουμε, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Ζούμε με αυτό καθημερινά και πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, που ο Πανιώνιος συστάθηκε τελευταία στιγμή για να παίξει στην Stoiximan.gr Basket League, ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο".

Για την απόδοσή του φέτος: "Για να μπορώ να νιώθω καλά και με τον εαυτό μου, η φετινή χρονιά εκτός από την καλή μου απόδοση θα ήθελα να συνδυαστεί με μια επιτυχία της ομάδας που είναι η παραμονή. Αλλιώς δεν θα νιώθω πολύ καλά".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Ότι και να πούμε για τον κόσμο είναι λίγο. Στην αρχή στερηθήκαμε τον κόσμο και αυτό μας κόστισε. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ξεχωριστή και μας βοηθάει πολύ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ