ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σακελλαρίου: "Θα μείνουμε στην κατηγορία"

Σακελλαρίου: "Θα μείνουμε στην κατηγορία"

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ, η οποία αναπτέρωσε τις ελπίδες των "κυανέρυθρων" για παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο Πανιώνιος σημείωσε τη νίκη της 19ης αγωνιστικής στην Stoiximan.gr Basket League. Μετά το χθεσινό 71-69 επί της ΑΕΚ η ομάδα της Νέας Σμύρνης πλησίασε στον ένα βαθμό τον Αρη και τον Κόροιβο και ατενίζει πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, δε, αισθάνεται σίγουρος για την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία, όπως δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Πανιωνίου μίλησε:

Για το ματς με την ΑΕΚ:

"Ήταν μεγάλη νίκη και πανηγυρίζουμε. Από αύριο τα… κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην κατηγορία και αυτό φάνηκε με μία μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

"Από πολύ νωρίς ο κόσμος ήταν εκεί δίπλα. Όλη η Νέα Σμύρνη ζούσε στους ρυθμούς του αγώνα όλη την εβδομάδα. Το πιστεύαμε όλοι πώς θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και δεν είναι υπερβολή να πούμε πώς ήταν ο έκτος μας παίκτης. Ακόμα και οι ξένοι παίκτες γίνονται Έλληνες όταν αγωνίζονται σε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Για τη συνέχεια και την μάχη της παραμονής:

"Η αλήθεια είναι πως δεν στοχεύω παιχνίδια ξεχωριστά. Όλα τα ματς είναι τα ίδια. Όσες αναμετρήσεις μένουν θα πάμε να τις κερδίσουμε. Αυτά λέγαμε και πριν φτάσουμε στην επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ. Έχω πει πώς θα μείνουμε στη Stoiximan.gr Basket League γιατί έχουμε οικονομική σταθερότητα κι έναν τρομερό κόσμο".

Για το όριο των νικών:

"Στα επτά παιχνίδια που απομένουν θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Ακολουθεί ένας τελικός απέναντι στην Κύμη κι εκεί θα στραφούμε τώρα".

Για την αλλαγή στην άμυνα:

"Η άμυνα είναι αυτή που θα μας δώσει τ' αποτελέσματα. Έγιναν πολλές αλλαγές αλλά αυτή η συγκυρία είναι εξαιρετική για εμάς. Έχουμε γίνει ομάδα και όλοι παίζουμε παθιασμένα, κάτι το οποίο θέλει και ο κόσμος. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν μία πρόκληση για εμάς ώστε να δείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε ψηλότερα".

Για την πορεία του Πανιώνιου:

"Έχουμε γίνει πιο δυνατοί, έχουμε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά πρέπει να κρατήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, ειδικά τους ξένους παίκτες. Το ματς με την ΑΕΚ θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Βλέποντας τον μόχθο όλων των ανθρώπων θα βγει και μέσα στο γήπεδο".

Για το αν φοβήθηκε ότι ο Πανιώνιος δεν θα τα καταφέρει:

"Πρωταθλητής δεν είναι αυτός που κερδίζει συνέχεια αλλά όταν σηκώνεται από τα… χαστούκια. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά εμείς μετά από τα ανεπιτυχή αποτέλεσμα μπαίναμε πιο δυνατοί στο γήπεδο και παλεύαμε. Η καλή πορεία τώρα πρέπει να πιστωθεί σε όλους, από τον κόσμο που ήταν εκεί δίπλα μας, στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση. Μετά την ήττα από τον Άρη όλοι μας είχαν για υποβιβασμό και τώρα έχουν το άγχος που είχαμε εμείς τότε".

Για την δική του εμπειρία στον Πανιώνιο:

“Έχω περάσει πολλές δυσκολίες αλλά αυτό που ζω φέτος είναι ξεχωριστό όπως και το δέσιμο με τον κόσμο της ομάδας. Κάθε αθλητής θέλει να βρει την Ιθάκη του, όλοι στη Νέα Σμύρνη μ' έχουν αγκαλιάσει κι ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια στον Πανιώνιο".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ