ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σακελλαρίου στον Sport24 Radio 103,3: "Ο Πανιώνιος είναι εδώ"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Πανιωνίου στην Stoiximan.gr Basket League, κάνοντας λόγω για λύτρωση των "κυανέρυθρων".

Η νίκη των Τρκάλων στην Αμαλιάδα επί του Κοροίβου "κράτησε" στην Stoiximan.gr Basket League τον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" πανηγύρισαν με δάκρυα την παραμονή της ομάδας , με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου να δηλώνει στην συνέχεια στον Sport24 Radio 103,3:

Για την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League: “Όπως ολοκληρώθηκε η χρονιά με όλα τα σκαμπανεβάσματα, την κριτική και την πίεση που δεχθήκαμε, είναι θαύμα που μείναμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους. Αφιερώνω αυτή την παραμονή στις δύο οικογένειές μου. Στη δική μου και σε αυτή της γυναίκας μου που με δέχθηκε. Την αφιερώνω και στον κόσμο μας, στους αγνούς Πανιώνιους που ήταν κοντά μας, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Πανιώνιος κατά τη διάρκειά της χρονιάς: “Ο Πανιώνιος είναι εδώ. Δεχθήκαμε μεγάλη κριτική και πίεση και από μέσα και απ΄έξω. Θα μιλάμε όλο το καλοκαίρι γι΄αυτό το θαύμα της παραμονής του Πανιωνίου στην κατηγορία. Είναι μια λύτρωση και μια επίτευξη των στόχων στους οποίους κανένας δεν πίστευε. Όταν είχα δώσει μια υπόσχεση και είχα πει ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί, κανένας δεν το πίστευε. Όλοι γελούσαν μαζί μας και ασκούσαν κριτική. Είναι η ώρα να γευτούμε τη χαρά της παραμονής και θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για πολλά”.

Για τη νίκη των Τρικάλων επί του Κoροίβου, με την οποία ο Πανιώνιος εξασφάλισε την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League: “Τα Τρίκαλα έπαιξαν στα ίσια το παιχνίδι και τώρα μπορούμε και γελάμε και εμείς”.

Για όσα πρέπει να αλλάξουν για να ανέβει επίπεδο ο Πανιώνιος: “Πρέπει να πάψει η κριτική και η διχόνοια και όλοι μαζί να δουλεύουμε για τον Πανιώνιο. Αυτό χρειάζεται ο Πανιώνιος και ανθρώπους με όραμα όπως ο Σταύρος Αλευρογιάννης. Αν έχουμε αυτά, κανένας δεν μπορεί να αποτρέψει τον Πανιώνιο από το να βρίσκεται εκεί που του αξίζει, στα υψηλότερα στρώματα της κατηγορίας”.

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν: “Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν είχαμε πέσει κατηγορία, όλοι θα έλεγαν ότι φταίει η διοίκηση και οι πολλές αλλαγές στην ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο στόχος επιτεύχθηκε και δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσκολίες και αλλαγές. Επιτεύχθηκε ο στόχος με μπροστάρηδες τη διοίκηση και τον κόσμο και τους ευχαριστούμε πολύ”.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ