ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρήξη αχιλλείου τένοντα ο Χάνκοκ

Ρήξη αχιλλείου τένοντα ο Χάνκοκ
INTIME SPORTS

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τραυματισμό κι ο Λουκ Χάνκοκ έπαθε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Ο 23χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο φιλικό με το Παγκράτι και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Πρόωρο τέλος μπήκε στη φετινή αγωνιστική περίοδο για τον Λουκ Χάνκοκ! Ο 23χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες (θλάση) κι έπαθε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Για την ακρίβεια, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους -τουλάχιστον- έξι μήνες.

Ο απόφοιτος του Λούιβιλ ξεκίνησε βασικός στο αποψινό (4/3) φιλικό παιχνίδι των "κυανέρυθρων" με το Παγκράτι. Έδειχνε μάλιστα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού σκόραρε τους οκτώ από τους δέκα πρώτους πόντους της ομάδας του. Την ώρα που όμως πήρε τη μπάλα για να εκδηλώσει την έκτη επίθεση του Πανιωνίου, το πόδι του κόλλησε στο παρκέ. Αυτό ήταν! Έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Πλέον, περιμένει να μάθει πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και, εν συνεχεία, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου για την επιστροφή του στη δράση. Από την άλλη, ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει στην αγορά τον διάδοχό του, αφού είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ