ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προσφυγή του Πανιωνίου στο ΑΣΕΑΔ

Προσφυγή του Πανιωνίου στο ΑΣΕΑΔ
EUROKINISSI

Η ένσταση του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την Κύμη απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά οι "κυανέρυθροι" θα καταθέσουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Βasket League συνεχίζεται, καθώς ο "Ιστορικός" θα προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών με σκοπό να δικαιωθεί για την ένσταση που είχε καταθέσει.

Η ένσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έγινε δεκτή από τον Αθλητικό Δικαστή και ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, καθώς στη Νέα Σμύρνη θεωρούν πως 45'' πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ανανεώθηκε λανθασμένα το "24άρι". Ο Μπάρλος είχε αστοχήσει, η μπάλα δεν βρήκε στεφάνη, ο Σακελλαρίου προσπάθησε να "σώσει" την κατοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στους φιλοξενούμενους και ο ΜακΦάντεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (75-77).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα προσφύγει άμεσα στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών κατά της σημερινής (8/12/2017) απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ και την απόρριψη της ένστασης που είχε κατατεθεί στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με την Κύμη.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ