ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πλήγμα" με Γούντσον εν όψει Κοροίβου

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πέραν της τρίτης διαδοχικής ήττας, ο Πανιώνιος καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του Εϊβερι Γούντσον, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Χάνει το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Η ήττα από τον Προμηθέα Πατρών που τον διατήρησε στην τελευταία θέση της κατάταξης, δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" είδαν τον Εϊβερι Γούντσον να αποχωρεί από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού, προσθέτοντας έναν σημαντικό "πονοκέφαλο" στον Βαγγέλη Ζιάγκο, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κόροιβο (28/10, 16:30).

Ο 24χρονος γκαρντ υποβλήθηκε άμεσα σε μαγνητική τομογραφία, με τους "κυανέρυθρους" να αναφέρουν πως " διαγνώσθηκε ρήξη προσθίου περινοαστραγαλικού συνδέσμου αριστερής ποδοκνημικής. Θα ακολουθήσει την δέουσα φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα απουσιάσει για διάστημα 10-15 ημερών".

Το βασικό φυσικά είναι πως δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο, με την επιστροφή του να τοποθετείται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (12/11) -κι ενώ θα έχει προηγηθεί η διακοπή λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ