ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πιθανότατα με Κράβιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Κράβιτς φτάνει στην Αθήνα την Παρασκευή (10/11), με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να αισιοδοξούν πως το δελτίο του θα εκδοθεί άμεσα, για να είναι διαθέσιμος εν όψει Παναθηναϊκού Superfoods (12/11, 17:00). Πρόσω ολοταχώς για sold out στο "Αρτάκης".

Την άφιξη του Ντέγιαν Κράβιτς περιμένουν στον Πανιώνιο Βίκος Cola, προκειμένου να έχουν μία ακόμη λύση στο "5" εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (10/11, 12:30) και ακολούθως να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου, ώστε να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στο "τριφύλλι". Γι αυτό, οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων" δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Πέραν αυτού, στη Νέα Σμύρνη σκέφτονται να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του Μπορίς Νταλό στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ απουσίασε από το παιχνίδι με τον Κόροιβο, λόγω τραυματισμού, δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων, κι έτσι ο Βαγγέλης Ζιάγκος προσανατολίζεται να τον προφυλάξει με το "τριφύλλι", ώστε να τον έχει -δίχως φόβο υποτροπής- στη δωδεκάδα στους αγώνες που ακολουθούν στη Stoiximan.gr Basket League.

Εξάλλου, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου Βίκος Cola με κόσμο στις εξέδρες δεν αποκλείεται να είναι sold out. Αυτή είναι η ένδειξη που έχουν μέχρι τώρα οι άνθρωποι της ομάδας, βάσει του ρυθμού με τον οποίο συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ