ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πάρε θέση δίπλα μας"

"Πάρε θέση δίπλα μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του Πανιωνίου μπορούν να προμηθεύονται πλέον τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "κυανέρυθροι'.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι πλέον στη διάθεση των φίλων του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, με το πιο φθηνό να κοστίζει 50 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Φίλε του Πανιωνίου

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά (2016-2017) μόλις ξεκίνησε. Πάρε θέση δίπλα μας! Γίνε ένα με την προσπάθεια που κάνουν ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες για να οδηγήσουν τον "Ιστορικό" εκεί που του αξίζει. Στην Basket League.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Πανιωνίου, εκείνος που θα δώσει την ώθηση για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας. Η διοίκηση από την πλευρά της φρόντισε τα νέα εισιτήρια διαρκείας, μιας χρονιάς που θέλουμε να είναι ονειρεμένη, να ανταποκρίνονται στο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Οι έξι κάρτες διαρκείας του Πανιωνίου καλύπτουν τις ανάγκες από τον οργανωμένο φίλαθλο, μέχρι τον οικογενειάρχη και εκείνον που θέλει να ζήσει τις συγκινήσεις που προσφέρει ένας αγώνας μπάσκετ από το παρκέ (court sides).

Γαλάζια Κάρτα (άνω διάζωμα) τιμή 50 Ευρώ

Μπλέ κάρτα (κάτω διάζωμα) οικογενειακό εισιτήριο πίσω από τα καλάθια 100 Ευρώ

Κόκκινη κάρτα (κεντρική κερκίδα) 120 Ευρώ

Χρυσή κάρτα (VIP) 200 Ευρώ

Μαύρη χορηγική κάρτα (court sides) 500 Ευρώ

Για τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας ισχύει η λευκή κάρτα (τιμή σε συνεννόηση με την διοίκηση)".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ