ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παραπάνω από ένας οι λόγοι αισιοδοξίας στον Πανιώνιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου για τη συμμετοχή της ομάδας στη Stoiximan.gr Basket League της νέας σεζόν συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τις πιθανότητες να είναι πλέον -ξεκάθαρα- με το μέρος των "κυανέρυθρων".

Η άφιξη του Τζέιλεν Τζάκσον στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για να συμμετάσχει στη Stoiximan.gr Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι "κυανέρυθροι" δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα τους βρει να δοκιμάζονται εκτός έδρας από τον Φάρο - ΓΣΛ στις 7 Οκτωβρίου, με τη διοικούσα επιτροπή να λύνει ένα - ένα τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Από την στιγμή άλλωστε που ο Σταύρος Αλευρογιάννης επανήλθε στο προσκήνιο, όλα απέκτησαν πάλι... νόημα. Σύμμαχος για τον Πανιώνιο είναι το γεγονός πως η ΕΕΑ έδωσε νέα παράταση στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας προκειμένου να επιβεβαιωθεί το μετοχικό κεφάλαιο των ΚΑΕ, με την 20η Σεπτεμβρίου να είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία που δόθηκε (σ.σ.: η προηγούμενη ολοκληρωνόταν σήμερα).

Κάπως έτσι, στη Νέα Σμύρνη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να αισιοδοξούν, γνωρίζοντας πως όλα εξελίσσονται θετικά, σε σημείο να είναι πλέον με το μέρος του Πανιωνίου οι πιθανότητες παρουσίας στη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ