ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παππάς, Μπόγρης και παραμονή Γιάνκοβιτς, Μπατή!

Παππάς, Μπόγρης και παραμονή Γιάνκοβιτς, Μπατή!
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος απέκτησε τους Νίκο Παππά, Γιώργο Μπόγρη, ενώ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Μάριο Μπατή.

Τέσσερις παίκτες ανακοίνωσε σήμερα (2/08) ο Πανιώνιος, ο οποίος απέκτησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τους Νίκο Παππά και Γιώργο Μπόγρη, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Μάριο Μπατή.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση του σχεδιασμού του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Παππάς την προηγούμενη χρονιά είχε σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 10,6 πόντους ανά αναμέτρηση και ο Γιώργος Μπόγρης πετύχαινε με τον Άρη 6,6 πόντους και 3,4 ριμπάουντ.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης διατήρησε στο ρόστερ του δύο πολύ σημαντικούς παίκτες από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τον Μάριο Μπατή και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, με τους οποίους ανανέωσε τη συνεργασία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου...

" Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου των αθλητών Μάριου Μπατή και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για μία ακόμη σεζόν. Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση των διεθνών μπασκετμπολιστών Νίκου Παππά και Γιώργου Μπόγρη".

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: " Ειναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα φορέσω τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πανιώνιος. Η πρόκληση για μένα είναι μεγάλη γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παίζει πάντα ωραίο μπάσκετ και αναδεικνύει νεαρούς παίκτες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Η Ευρώπη είναι σίγουρα μια πρόκληση για εμας και θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί εντός και εκτός συνόρων".

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ηλία Λιανό για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.

Η περσινή σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, αλλά όχι για μένα και υπόσχομαι μέσα από την παρουσία μου τη νέα περίοδο, να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, στην οποία μεγάλωσα κι ανδρώθηκα.

Αυτό θα συμβεί μόνο με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Πέρσι ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο βοηθός του Χρήστος Παππάς και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Πανιωνίου με βοήθησαν πάρα πολύ να βελτιωθώ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά με το νέο επιτελείο.

Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όλοι μαζί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι τόσο στην Α1 όσο και στο Eurocup των υψηλών προσδοκιών του κόσμου του Πανιωνίου που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ