ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παπαχατζής: "Υπερπροσπάθεια στην άμυνα"

Παπαχατζής: "Υπερπροσπάθεια στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Με εμφανή διάθεση να παλέψει στην άμυνα θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ (19/10, 15:00) ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θανάση Παπαχατζή.

Στο πρώτο παιχνίδι του μετά την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών από τη FIBA ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι "κυανέρυθροι" με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους φιλοδοξούν να κάνουν τη ζημιά στην Ένωση.

Παρ' όλα αυτά στον Πανιώνιο κρατούν χαμηλούς τόνους και πρώτος στόχος τους είναι να έχουν διάρκεια στην άμυνα, όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Παπαχατζής.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: "Είναι παιχνίδι πρωταθλήματος, το πρώτο που θα δώσουμε εκτός έδρας και δίχως αμφιβολία είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω πως αυτή τη φορά θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που πηγάζει από τη βεβαιότητα ότι η σύνθεση μας θα είναι διαφορετική. Θα έχουμε πιο έτοιμα και έμπειρα παιδιά, να υποστηρίξουν την προσπάθεια που έκαναν οι νέοι έως τώρα.

Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στο σαραντάλεπτο, κάτι που είναι δύσκολο για εμάς αυτή τη στιγμή. Αναζητούμε τη στοιχειώδη ομοιογένεια, στα πολύ απλά πράγματα που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε μέσα από τον έλεγχο του ρυθμού. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, ενώπιον του ενθουσιώδους κοινού της, ενώ έχει ρόστερ με βάθος. Με παίκτες σε όλες τις θέσεις, με έμπειρους Έλληνες και μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι και στα ριμπάουντ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερα σώματα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ