ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος σε μαθητές: "Ελάτε κοντά στην ομάδα"

Πανιώνιος σε μαθητές: "Ελάτε κοντά στην ομάδα"
EUROKINISSI

Αντιπροσωπεία του Πανιωνίου επισκέφθηκε το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Σμύρνης και κάλεσε τους μαθητές να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των "κυανέρυθρων"

Οι Bαγγέλης Σακελλαρίου, Ντέγιαν Κράβιτς, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Μπορίς Νταλό και Νίκος Δίπλαρος συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Γάσπαρη και το μέλος του Δ.Σ. του Πανιωνίου, Πολύδωρο Συρίγο έκαναν ένα διάλειμμα από την προετοιμασία της ομάδας τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας (27/1, 16:30), καθώς την Παρασκευή (26/1) βρέθηκαν στο 6ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

Οι "κυανέρυθροι" μοίρασαν μπάλες και προσκλήσεις για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Stoximan.gr Basket League και ζήτησαν από τους μαθητές να είναι κοντά στον Πανιώνιο και στον αθλητισμό.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μια «αγκαλιά» με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, έγιναν ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, Bαγγέλης Σακελλαρίου, ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Μπορίς Νταλό, ο Νίκος Δίπλαρος, ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Γάσπαρης και το μέλος του Δ.Σ. Πολύδωρος Συρίγος, στην σημερινή επίσκεψη τους στα δυο σχολεία.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ δέχτηκε το καλωρόρισμα από τους διευθυντές των σχολείων και τους καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ χάρισε μπάλες στους μαθητές και στις μαθήτριες, καθώς και προσκλήσεις για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/1, 16.30).

Πανιώνιος σε μαθητές: "Ελάτε κοντά στην ομάδα"
PANIONIOSBC.GR

«Ελάτε στο γήπεδο, κοντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ» ήταν η προοτροπή των παικτών στην μαθητική νεολαία της Νέας Σμύρνης και σ’ αυτή την κατεύθυνση, κάθε έφηβος και κάθε έφηβη θα έχει θέση στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί-μακριά από κάθε κρούσμα βίας- τον προσφυγικό πολιτισμό και αθλητισμό που εκπροσωπεί ο ιστορικότερος σύλλογος του ελληνικού αθλητισμού, με την υπεραιωνόβια ιστορία 128 ετών.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ