ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Ο Πανιώνιος επιστρέφει δυνατός"

Πανιώνιος: "Ο Πανιώνιος επιστρέφει δυνατός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα μετά τη γραπτή δήλωση του Ίωνα Βαρουξάκη, ο Πανιώνιος επισημοποίησε τον "γάμο" με τον γνωστό εφοπλιστή, τονίζοντας -μέσω ανακοίνωσης- πως "ο Πανιώνιος επιστρέφει δυνατός".

Ο "γάμος" ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ίωνα Βαρουξάκη οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6) στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές. Ο γνωστός εφοπλιστής ανακοίνωσε μάλιστα την επομένη (14/6) πως θα "μπει" στους "κυανέρυθρους" αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της επαναφοράς τους στην Basket League. Πλέον ήρθε κι η επίσημη θέση του Πανιωνίου, ο οποίος κάνει λόγο για αλλαγή σελίδας του συλλόγου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Όλα αυτά έρχονται μερικές μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση - διάψευση που εξέδωσε ο Πανιώνιος για το ρεπορτάζ του Sport24.gr, όταν ανέφερε ότι "κάθε δημοσίευμα που αφορά την εμπλοκή επενδυτή ή επενδυτών στην παραπάνω διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι λυπηρό, ειδήσεις χωρίς καμία υπόσταση, να εμπλέκουν τον Ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και επώνυμους επιχειρηματίες σε διάφορα σενάρια".

Πλέον, το μείζον είναι πως ο "Ιστορικός" έχει νέο διοικητικό ηγέτη, ο οποίος θα εμπιστευτεί το "τιμόνι" της ομάδας στον Νίκο Οικονόμου , με τον οποίο άλλωστε συνυπήρξαν στον Ιωνικό Νικαίας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο -οσονούπω- νέος προπονητής του Πανιωνίου έχει φροντίσει άλλωστε να κάνει τις πρώτες επαφές με μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για να "τρέξει" τον σχεδιασμό το συντομότερο δυνατό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

" Την Δευτέρα 13/6/2016, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Ίωνα Βαρουξάκη. Αφού άκουσε με προσοχή το όραμά του για τον αθλητισμό και τον Μπασκετικό Πανιώνιο, συμφώνησαν σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού να προχωρήσουν στην συνεργασία. Ο μπασκετικός Πανιώνιος γυρίζει σελίδα.

Το αρχικό restart με την άνοδο του "Ιστορικού" στην Α2 Κατηγορία, συνδυάζεται με την ανάληψη της ευθύνης λειτουργία και Διοίκησης του Τμήματος από τον Ίωνα Βαρουξάκη. Έναν άνθρωπο που παίρνει στα χέρια του τις τύχες των "κυανέρυθρων" σηματοδοτώντας την νέα εποχή στο Μπάσκετ του Συλλόγου μας.

Ο Πανιώνιος κάνει μια καινούργια αρχή και η παρουσία του νέου Διοικητικού ηγέτη του Μπάσκετ αποτελεί εγγύηση για την πορεία της ομάδας μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Ο κοινός μας στόχος είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα ο Πανιώνιος να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1. Εκεί όπου ανήκει έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Ελληνικό Μπάσκετ. Με την βοήθεια του κόσμου μας που αποτελεί το μεγάλο "όπλο" για τον Σύλλογο, οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν, βάζοντας την Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο ξανά στην πρώτη γραμμή. Καλούμε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου να αγκαλιάσει και να συνδράμει την νέα προσπάθεια.

Ο Ίων Βαρουξάκης έχει το όνομά της μασκώτ μας, "Ίωνας" ο Πάνθηρας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Όλοι μαζί για την ολική επαναφορά και επιστροφή του Πανιωνίου στην Α1 Κατηγορία. Στο ταξίδι αυτό θα είμαστε συνοδοιπόροι. Ο Πανιώνιος επιστρέφει δυνατός".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ