ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος έτοιμος για... Α1

Πανιώνιος έτοιμος για... Α1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τη θέση της Κηφισιάς να είναι ακόμα "ορφανή" ο Πανιώνιος μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε την πρόθεση του να επιστρέψει και πάλι στη Basket League

Η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Basket League με τον Εθνικό να είναι αυτός που δέχτηκε την πρόσκληση για να καλύψει το κενό. Η ομάδα του Πειραιά έχει ζητήσει παράταση από την ΕΟΚ (δήλωσε συμμετοχή στην Α2 με επιφύλαξη), όμως την ίδια στιγμή υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν τη θέση.

Η Λευκάδα το έχει ήδη κάνει και πλέον πανέτοιμος δηλώνει και ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι εξέδωσαν ανακοίνωση και εξηγούν πως θέλουν να παίξουν στην Α1. Απομένει, λοιπόν, να δημιουργηθεί η ειδική επιτροπή από τρία μέλη της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να εξετάσουν τις αιτήσεις για wild card. Η απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί άμεσα και πιθανότατα θα παρθεί στις αρχές Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Με τον σχεδιασμό της ομάδας να έχει ολοκληρωθεί ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., αποκτά πλέον όλες τις προϋποθέσεις, διοικητικές, νομικές και οικονομικές για την επιστροφή στην Basket League όπου ανήκει.

Η λαμπρή ιστορία της ομάδας και μαζική στήριξη από το φίλαθλο κοινό, σε συνδυασμό με την έμπρακτα δεδηλωμένη δέσμευση της διοίκησης και του Προέδρου Ίωνα Βαρουξάκη για άνοδο, δίνουν το ηθικό αλλά και ουσιαστικό έρεισμα για την διεκδίκηση θέσεως στην Α1 που έχει χηρέψει με την αποχώρηση της ομάδας της Κηφισιάς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ