ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις"

Πανιώνιος: "Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος θα δώσει κανονικά το παρών στην Α2, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε ότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όμως μένει ανοικτό πως θα βρεθούν οικονομικοί πόροι για να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα

Ο Πανιωνίος πρόλαβε τις προθεσμίες και δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας όπως είχε προαναγγείλει μέσω του Sport24.gr ο πρόεδρος του συλλόγου, Χάρης Σταμούλης. Τα νέα, όμως δεν είναι εξίσου ευχάριστα για τους "κυανέρυθρους" που βρίσκουν παντού κλειστές πόρτες κάτι που έχει ως συνέπεια να υπάρχει οικονομική αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο "Ιστορικός" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα δεδομένα, ενώ κάνει και πρόσκληση σε όποιον έχει να καταθέσει κάποια πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ, εξέπνευσε την Παρασκευή 10/7, με την ΚΑΕ Πανιώνιος να ενημερώνει πως θα μετάσχει στην Α2 Εθνική και στο Κύπελλο Ανδρών. Με αυτή την ευκαιρία, η διοίκηση της ομάδας επισημαίνει τα εξής:

Το περασμένο καλοκαίρι μια χούφτα ανθρώπων (απλών φιλάθλων) ανέλαβε το δύσκολο έργο διατήρησης της ομάδας μας στη μεγάλη κατηγορία. Χωρίς πολλά μέσα, χωρίς καθόλου χρόνο κι εν μέσω ιδιαίτερα αρνητικών συνθηκών που επικρατούσαν και εξακολουθούν να επικρατούν στη χώρα μας. πρόσκαιρα τα κατάφερε. Στη συνέχεια όμως, υπό το βάρος των προβλημάτων που κληρονόμησε, σε συνδυασμό με λάθη και τις πολλές ατυχίες που προέκυψαν, δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές της κι έτσι η ομάδα βρέθηκε στην Α2.

Σήμερα, η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα σταυροδρόμι, όπου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον. Η διοίκηση, αφού προηγουμένως κατάφερε να μειώσει τις οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου σε ανεκτά επίπεδα, που σε άλλες εποχές θα εθεωρούντο αμελητέα για τον Πανιώνιο, ήρθε αντιμέτωπη με το δύσκολο έργο αναζήτησης πόρων για τη συνέχεια. Απευθύνθηκε σε εύπορους Πανιώνιους, επιχειρηματίες, χορηγούς. Δυστυχώς το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε “κρατάει” για την ώρα ΟΛΕΣ τις πόρτες κλειστές. Απευθυνθήκαμε και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, στον οποίο προτείναμε τη συνεκμετάλλευση των Ακαδημιών, ένα μοντέλο που έχουν υιοθετήσει όλες οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, κυρίως αυτές που έχουν καλή παράδοση στα τμήματα Υποδομών, όπως ο Πανιώνιος. Τόσο τα βραχυπρόθεσμα όσο και τα μακροπρόθεσμα οφέλη αυτού του μοντέλου είναι σημαντικά και δεδομένα (πρόσφατα και όλες οι μεγάλες Ελληνικές ομάδες προχώρησαν σε αυτή τη σύνδεση της ΚΑΕ με τις Υποδομές τους). Δυστυχώς, κι εδώ η ανταπόκριση είχε αρνητικό περιεχόμενο.

Με αυτά τα δύσκολα δεδομένα υπόψιν και με την ανάγκη για την άμεση λήψη αποφάσεων, προσκαλούμε οποιονδήποτε επιθυμεί και δύναται να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο, να προωθήσει τις προτάσεις του στη διοίκηση της ομάδας. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση θα εξυπηρετούσε το συμφέρον του Πανιωνίου, ακόμα και σε προτάσεις που θα έθεταν ως προϋπόθεση την παραίτηση του υφιστάμενου Δ.Σ. και την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ. Με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου 2015, αναμένουμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, να καταθέσει εγγράφως στη Γραμματεία της ΚΑΕ (υπόψη της κας Κατερίνας Κόλλια 210 9343896) τις προτάσεις του.

Σε περίπτωση που, από αυτή τη διαδικασία δεν προκύψει κάποια νέα αξιόπιστη πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου, η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη μέσα στην οικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται, να συνεχίσει τη επίπονη προσπάθειά της για την εξεύρεση πόρων που θα εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ