ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Ανησυχία για την αδικαιολόγητη στασιμότητα"

Πανιώνιος: "Ανησυχία για την αδικαιολόγητη στασιμότητα"
INTIME SPORTS

Ο ΓΣ Πανιώνιος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΚΑΕ, εκφράζοντας την ανησυχία του για το που οδεύει η ομάδα. Τι αναφέρει για την πώληση του Δημήτρη Μωραΐτη.

Η στασιμότητα που παρατηρείται στον Πανιώνιο έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Ερασιτέχνη, με αφορμή το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ως γνωστόν, οι "κυανέρυθροι" παραμένουν ΚΑΕ, όπερ και σημαίνει πως ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να έχει ουσιαστική ενασχόληση με τα αγωνιστικά ζητήματα, μέχρι να του ζητηθεί.

Γι αυτό εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει την ανησυχία του "για την αδικαιολόγητη στασιμότητα που παρατηρείται", ενώ παρουσιάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο έγινε η μεταγραφή του Δημήτρη Μωραΐτη στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

" Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιώνιου Γ.Σ θα ήθελε να εκφράσει την ανησυχία του για την αδικαιολόγητη στασιμότητα που παρατηρείται ως προς την οργάνωση της Κ.Α.Ε Πανιώνιος, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο φίλαθλο κοινό ότι ο Πανιώνιος Γ.Σ κατέχει εκ του νόμου το 10% των μετοχών της Κ.Α.Ε, συνεπώς ο ρόλος του είναι θεσμικός.

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ή νομικό πεδίο συνεισφοράς χρημάτων εκ μέρους του Πανιώνιου Γ.Σ στην Κ.Α.Ε, είτε απευθείας είτε με την παραχώρηση των εσόδων από τα τμήματα υποδομής και για τον λόγο αυτό θεωρούμε τουλάχιστον ατυχείς τους υπαινιγμούς περί μη οικονομικής συνεισφοράς του ερασιτέχνη στο budget της Κ.Α.Ε. Θεωρούμε ότι οι τοποθετήσεις αυτές γίνονται είτε για να μας καταλογιστούν ευθύνες που δεν μας αναλογούν είτε για να επιμεριστούν οι ευθύνες της μεγάλης καθυστέρησης οργάνωσης της Κ.Α.Ε.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ, βάσει καταστατικού, έχει την υποχρέωση να διαθέτει το σύνολο των εσόδων του στην βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους αθλητές των τμημάτων υποδομής και μόνο, ενώ η διάθεση του οποιουδήποτε ποσού από τα έσοδα των υποδομών προς ενίσχυση επαγγελματικού τμήματος είναι πλήρως ασύμβατη με τον σκοπό και τον ρόλο του συλλόγου.

Συμπληρωματικά να σημειώσουμε ότι η "θολή" κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επαγγελματική μας ομάδα μπάσκετ και η δεδομένη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, μας υποχρέωσαν στην επιλογή της μεταγραφής του αξιόλογου αθλητή Δημήτρη Μωραΐτη, η οποία έγινε με επωφελείς για τον Πανιώνιο Γ.Σ όρους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ