ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίκτες Πανιωνίου: "Μονόδρομος η επιστροφή του κόουτς"

Παίκτες Πανιωνίου: "Μονόδρομος η επιστροφή του κόουτς"
EUROKINISSI

Οι παίκτες του Πανιωνίου τοποθετήθηκαν για τα γεγονότα των τελευταίων ωρών στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, υπογραμμίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η επιστροφή του Ζιάγκου στην ομάδα.

" Πιστοί στη φιλοσοφία και την ιστορία της ομάδας" δηλώνουν οι παίκτες του Πανιωνίου ώρες μετά τις σαρωτικές εξελίξεις στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου από τον πάγκο και την πρόσληψη του Στιβ Γιατζόγλου (που ματαιώθηκε ύστερα από την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών ), οι παίκτες του Πανιωνίου εξέδωσαν κοινή δήλωση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι " η επιστροφή του κόουτς (Ζιάγκου) αποτελεί μονόδρομο".

Μάλιστα, αυτή την ώρα η "κυανέρυθρη" διοίκηση πραγματοποιεί συνάντηση με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα των παικτών του Πανιωνίου:

" Με πολύ προσπάθεια έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος που εχει τεθεί απ το ξεκίνημα της σεζόν είναι η παραμονή και εμείς ως επαγγελματίες παλεύουμε κάθε αγωνιστική γι αυτή. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και συσπειρωμένο ΤΩΡΑ πιο πολύ από ποτέ.

Αγωνιζόμαστε απ' την πρώτη μέρα με αρκετές αντιξοότητες και κόντρα σε πολλούς, η επιστροφή του κόουτς αποτελεί μονόδρομο φτάνοντας στο τέλος αυτής της προσπάθειας για να παλέψουμε και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλους στα ίσια. Παραμένουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, στη φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ