ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οικονόμου: "Μας συγκλόνισε ο τραυματισμός του Καρύδα"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Οικονόμου, παραδέχθηκε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Σάκη Καρύδα έχει κλονίσει την ψυχολογία της ομάδας, τονίζοντας ωστόσο ότι οι "Κυανέρυθροι" θέλουν να κλείσουν δυνατά την σεζόν.

Η είδηση ότι ο Σάκης Καρύδας υπέστη ρήξη χιαστού κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Χολαργό για την 27η αγωνιστική της Α2 βάρυνε πολύ το κλίμα στην ομάδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πανιώνιος γνώρισε και την ήττα σε αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να "πέσει" από την κορυφή της Α2 , μόλις 3 αγώνες πριν το τέλος της Κανονικής περιόδου.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό του, ο τεχνικός των "Κυανέρυθρων", Νίκος Οικονόμου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Πανιωνιου στο Facebook σε αυτά τα ζητήματα, θέλοντας να δείξει ότι όλοι στην ομάδα προσπαθούν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

"Ο τραυματισμός του Καρύδα μας συγκλόνισε όλους και η επιθυμία πρέπει να είναι τεράστια και για τον Σάκη. Είναι ένα πολύ βασικό γρανάζι για την ομάδα μας, θα ανταπεξέλθουμε σ’ αυτή την δυσκολία και αυτό πρέπει να το κάνουμε και για τον Σάκη" δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου, πριν δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα της ομάδας: " Σ’ αυτή την φάση πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που σε οκτώ μήνες έχουμε κάνει μόνο δυο ήττες και σε ένα δεκαήμερο κάναμε άλλες δυο. Οπωσδήποτε είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί και πρέπει να το διαχειριστούμε.

Αυτό που απαιτείται είναι να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και όλοι ενωμένοι για να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά, στον κόσμο μας ότι θα είναι δίπλα μας, ο πρόεδρος Ίωνας Βαρουξάκης είναι δίπλα μας και πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ