ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οικονόμου: "Μας περιμένει πολλή δουλειά"

Οικονόμου: "Μας περιμένει πολλή δουλειά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Πανιωνίου συναντήθηκαν σήμερα (18/8) για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν ενώ ο Νίκος Οικονόμου ζήτησε από τον κόσμο των "κυανέρυθρων" να στηρίξει την προσπάθεια (VIDEO).

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και ο Νίκος Οικονόμου εξήγησε πως οι "κυανέρυθροι" θα πρέπει να γίνουν ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να πετύχουν τον στόχο τους.

"Ξεκινάμε την χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση. Υγεία να υπάρχει που είναι το πιο σημαντικό και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας" ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των "κυανέρυθρων".

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πανιωνίου κ. Ίωνα Βαρουξάκη γιατί πραγματικά έφερε τους παίκτες που ήθελα πάρα πολύ να έρθουν στην ομάδα και αυτό που μέτρησε εκτός από το κομμάτι του μπάσκετ είναι ότι όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα" συνέχισε ο τεχνικός του "Ιστορικού".

"Μας περιμένει πολλή δουλειά, είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει την προσπάθεια" συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονόμου και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η προπόνηση.

Αύριο (19/8) το πρωί αλλά και το Σάββατο (20/8) οι παίκτες θα περάσουν σε δυο γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα γυμναστούν κανονικά στο κλειστό της Αρτάκης.

Μοναδικός απών από τις πρώτες προπονήσεις του Πανιωνίου είναι ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας)

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ