ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οικονόμου: "Ήρθε η ώρα για να γράψει άλλη μια σελίδα ιστορία ο Πανιώνιος"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για το ντέρμπι με τον Δούκα, που μπορεί να δώσει στον Πανιώνιο το εισιτήριο για τη Stoiximan.gr Basket League, κάνοντας λόγο για ιστορικό παιχνίδι.

Ο μαραθώνιος της regular season στην Α2 ολοκληρώνεται το Σάββατο (6/5), με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Δούκα σε έναν αγώνα - τελικό για τις δύο ομάδες. Τόσο οι "κυανέρυθροι" όσο και οι "μπλε" άλλωστε παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Πανιώνιος στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα. Στη Νέα Σμύρνη άλλωστε, μετρά το απόλυτο φέτος μέχρι στιγμής, παλεύοντας να επιβεβαιώσει το ποσοστό του απέναντι στον Δούκα. Όπως τόνισε άλλωστε ο Νίκος Οικονόμου αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Σαββάτου, " θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Δούκα, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας".

Για να συνεχίσει λέγοντας πως " πρέπει να έχει κόσμια συμπεριφορά και με την φωνή του να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά δέκα μήνες και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο ξανά στην Basket League. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να κυνηγήσουμε κάθε μπάλα και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Όλη την χρονιά o πρόεδρος οι παίκτες και το stuff κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τώρα ήρθε η ώρα για το παιχνίδι με το οποίο ο Πανιώνιος θα γράψει άλλη μια σελίδα ιστορίας στην οποία θα είμαστε μέρος της".

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες στη Νέα Σμύρνη, με το "Αρτάκης" να αναμένεται να είναι κατάμεστο προκειμένου να κάνει κι αυτό την... δουλειά του και να βοηθήσει στην επιστροφή του Πανιωνίου στα μεγάλα σαλόνια. Θυμίζουμε πως οι "κυανέρυθροι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σάκη Καρύδα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού πριν από δύο εβδομάδες, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ