ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος κάνει restart με Νταλό

Partisan's Boris Dallo, center, runs with the ball past CSKA's Milos Teodosic during the Euroleague basketball match between CSKA Moscow and Partizan NIS Belgrade, in Moscow, Russia, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Partisan's Boris Dallo, center, runs with the ball past CSKA's Milos Teodosic during the Euroleague basketball match between CSKA Moscow and Partizan NIS Belgrade, in Moscow, Russia, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των συζητήσεων με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του. Ο Μπορίς Νταλό αποτελεί το νέο πρόσωπο στους "κυανέρυθρους". Αποδεσμεύτηκε ο Χολμς.

Πριν καν επισημοποιηθεί η επιστροφή του Βαγγέλη Ζιάγκου (σ.σ.: οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία), οι άνθρωποι του Πανιωνίου ξεκίνησαν τις διαδικασίες ενίσχυσης του ρόστερ εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ο "Ιστορικός" θα αποχαιρετήσει άμεσα δύο ή τρεις ξένους, κάνοντας προσπάθεια για αναδόμηση της εικόνας του ρόστερ και βελτίωση της ποιότητας, με τον Μπορίς Νταλό να είναι ο πρώτος (χρονικά) παίκτης που θα φτάσει στη Νέα Σμύρνη.

Ο 23χρονος γκαρντ ανακοίνωσε τα... ευχάριστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο παραμονής στη D- League. Εκεί που είχε 7.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά αγώνα με τα χρώματα των Long Island Nets, δίχως όμως να ενθουσιάσει ακριβώς με την παρουσία του.

Ο Πανιώνιος κάνει restart με Νταλό

Πρόσφατα, προτάθηκε στη Λιμόζ, η οποία όμως τον απέρριψε. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Παρτίζαν για μία διετία (2013-'15), δεν μπόρεσε όμως να κάνει το "μπαμ" και να δικαιολογήσει τον θόρυβο που υπήρχε γύρω από το όνομά του, αποτελώντας μία χαμένη... ελπίδα για τη σερβική ομάδα, η οποία εν τω μεταξύ βυθιζόταν στα δικά της σοβαρά προβλήματα. Πρόπερσι (2015-'16) φόρεσε τη φανέλα της Αντίμπ, με την οποία είχε 5.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα στην LNB.

Η άφιξή του δρομολογείται εντός της εβδομάδας, με σκοπό να αγωνιστεί το Σάββατο (21/10) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για την 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Πανιώνιος αποδέσμευσε τον Χολμς

Λίγη ώρα μετά το "τιτίβισμα" του Μπορίς Νταλό, η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία της με τον Έιβρι Χολς: " Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA έλυσε την συνεργασία της με τον Αμερικάνο παίκτη, Εϊβρι Χόλμς".

AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ