ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντεμπούτο... με κόσμο στο "Αρτάκης"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η τιμωρία του Πανιωνίου Βίκος Cola ολοκληρώθηκε, κι έτσι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (12/11, 17:00) θα είναι το πρώτο που θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες! Το εντυπωσιακό promo video των "κυανέρυθρων" και η -εκ των έσω- ενίσχυση.

Η τιμωρία που "κουβαλούσε" από πέρσι ο Πανιώνιος ολοκληρώθηκε, κι έτσι από εδώ και στο εξής οι "κυανέρυθροι" θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η πρώτη τους αποστολή για φέτος θα είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (12/11, 17:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο ενθουσιασμός για την επιστροφή του κόσμου στο "Αρτάκης" είναι μεγάλος, με τους "κυανέρυθρους" να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό promo video για να "ζεστάνουν" ακόμη περισσότερο τον κόσμο τους. Στόχος άλλωστε είναι το sold out στην αναμέτρηση με το "τριφύλλι", εκεί όπου η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα αγωνιστικής προόδου και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο παρκέ.

Εκτός των φίλων της ομάδας, στον Πανιώνιο μετρούν τρεις ακόμη νέες παρουσίες -σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής, στην Αμαλιάδα. Ο λόγος για τους Εϊβερι Γούντσον και Μπορίς Νταλό, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος προπονείται κανονικά και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους "πράσινους", ενώ ο δεύτερος ανεβάζει σταδιακά ένταση στις προπονήσεις και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Συν τοις άλλοις, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου θα κάνει ο Κρις ΜακΝίλι, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Επίσης, την Παρασκευή (10/11) αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας κι ο Ντέγιαν Κράβιτς, που θα αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη (στο "5" αυτή τη φορά) για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, που αλλάζει σε μεγάλο βαθμό εικόνα σε σχέση με το πως ξεκίνησε τη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ