ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νέο "πλήγμα" στον Πανιώνιο: Τραυματίστηκε και ο Νταλό

Partisan's Boris Dallo, center, runs with the ball past CSKA's Milos Teodosic during the Euroleague basketball match between CSKA Moscow and Partizan NIS Belgrade, in Moscow, Russia, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Partisan's Boris Dallo, center, runs with the ball past CSKA's Milos Teodosic during the Euroleague basketball match between CSKA Moscow and Partizan NIS Belgrade, in Moscow, Russia, Friday, Nov. 15, 2013. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Δεν έφτανε στον Πανιώνιο ο τραυματισμός του Εϊβερι Γούντσον, ήρθε τώρα και ο τραυματισμός του Μπορίς Νταλό να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα εν όψει του αγώνα με τον Κόροιβο.

Νέα ατυχία για τον Πανιώνιο. Ο Μπορίς Νταλό τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο δεξί γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Ο Νταλό είναι ο δεύτερος ξένος του Πανιωνίου που τραυματίζεται μετά τον Εϊβερι Γούντσον, ενώ έχει προλάβει να παίξει μόλις έναν αγώνα με την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ρήξη εξωθυλακοσυνδεσμικού συστήματος του δεξιού ποδιού, υπέστη ο Μπορίς Νταλό στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (25/10). Ο Γάλλος πλέι μέικερ άρχισε άμεσα συντηρητική αγωγή και ο χρόνος της αποθεραπείας του, υπολογίζεται αρχικά σε 2-3 εβδομάδες και θα γίνει επαναξιολόγηση από τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη στο ΙΑΣΩ General, την επόμενη εβδομάδα.

Ενόψει του αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA με τον Κόροϊβο, το Σάββατο (28/10, 16.30) δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό, Βαγγέλη Ζιάγκο, ο Εϊβερι Γούντσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο Αμερικάνος έχει παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ