ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νέα παράταση για τον Πανιώνιο

Νέα παράταση για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής ούτε την Πέμπτη (21/9), αλλά έχει μια τελευταία ευκαιρία για να τα καταφέρει, αφού του δόθηκε έξτρα παράταση από την ΕΕΑ.

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα μάθουμε αν ο Πανιώνιος θα είναι "παρών" στη Stoiximan.gr Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής ούτε την Πέμπτη (21/9), με την ΕΕΑ να τους δίνει νέα (έξτρα) παράταση για να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα (σ.σ.: σήμερα, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις) την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι η καταληκτική ημερομηνία προκειμένου ο "Ιστορικός" να πάρει στα χέρια του το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής και να συμμετέχει δίχως πρόβλημα στο νέο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής είναι στη γωνία, περιμένοντας να επωφεληθεί από ενδεχόμενη αδυναμία του Πανιωνίου. Στη Νέα Σμύρνη εκφράζουν πάντως αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη του θέματος, εξηγώντας πως οι διεργασίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, όταν την Τρίτη (26/9) κατατεθεί εκ νέου ο φάκελος στην ΕΕΑ.

Από την άλλη, το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Stoiximan.gr Basket League εξασφάλισαν οι: ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών και ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, όπως επίσης για την Α2 η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας (σ.σ.: ως KAE απαιτείται να το έχει για την Α2).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ