ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μωραΐτης Vol. II στον Πανιώνιο

Μωραΐτης Vol. II στον Πανιώνιο

Ο Ηλίας Μωραΐτης είναι έτοιμος να... συναγωνιστεί τον αδερφό του, Δημήτρη, αποτελώντας βασικό στέλεχος της παιδικής ομάδας του Πανιωνίου. Τι μπορεί να κάνει; Πάρτε μια γεύση, με την τρομερή ασίστ που έδωσε την Τρίτη (20/9).

Όλος ο μπασκετικός κόσμος γνωρίζει τον Δημήτρη Μωραΐτη, για χάρη του οποίου η ΑΕΚ έδωσε περίπου 70.000 ευρώ στον Πανιώνιο πριν από ένα χρόνο, "δένοντάς" τον έως το 2021. Στην οικογένειά του δεν είναι όμως το μοναδικό εξαγώγιμο μπασκετικό "προϊόν" αφού ανάλογο ταλέντο δείχνει να έχει κι ο μικρός του αδερφός, Ηλίας.

Ο 15χρονος γκαρντ (γεννημένος το 2001) αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της παιδικής ομάδας του Πανιωνίου, με την οποία έφτασε πέρσι μέχρι την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, φροντίζοντας να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κοινώς την ουσία με το θέαμα.

Κάπως έτσι, στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ "έκλεψε την παράσταση" με την ασίστ που έδωσε. Θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε με ένα κάρο λέξεις. Καλύτερα όμως να την δείτε μόνοι και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ