ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπάρλος: "Ο Πανιώνιος ανήκει στην Α1"

Μπάρλος: "Ο Πανιώνιος ανήκει στην Α1"

Ο Πανιώνιος κατέθεσε πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στην Basket League 2016-17 και ο Νίκος Μπάρλος εξήγησε ότι οι "κυανέρυθροι" ανήκουν στην Α1.

Ο Πανιώνιος διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή στην Basket League της νέας σεζόν αφού κατέθεσε πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΣΑΚΕ, αισιοδοξώντας ότι θα αγωνιστεί στην Α1 αντί της Κηφισιάς που αποσύρθηκε.

"Ερχόμενοι στην ομάδα ξέρουμε που βρισκόμαστε, η ομάδα αυτή ανήκει στην Α1. Όχι απλά ανήκει αλλά πρέπει και να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστεί στην BasketLeague. Αυτό ήρθαμε να κάνουμε όλοι, να βοηθήσουμε και να είμαστε κομμάτι του παζλ αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Εύχομαι επειδή οι συνθήκες είναι ιδανικές σ’ αυτό το σωματείο να είναι από φέτος στην Α1. Πληροί τις προϋποθέσεις και το θέλουμε όλοι" υποστήριξε σχετικά ο Νίκος Μπάρλος.

Όσο για την δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, ο έμπειρος φόργουορντ εξήγησε: "Το σημαντικό είναι ότι το ρόστερ της ομάδας συμπληρώθηκε νωρίς και με εξαίρεση τον Αλίζοντζιτς που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά σε πολύ υψηλό επίπεδο για να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας".

Το "δέσιμο" της ομάδας που αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα είναι το ζητούμενο: "Στόχος της δουλειάς που γίνεται είναι να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη χημεία και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα το μέγεθος της φανέλας και το βεληνεκές του συλλόγου στον οποίο ανήκουμε".

Στο μεταξύ, το πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα δίνει αύριο (27/8, 6μ.μ.) ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης με αντίπαλο τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Ο προπονητής του "Ιστορικού", Νίκος Οικονόμου, θα μπορέσει να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ